Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Două surori gemene românce, plângeri false de viol, identice, împotriva foștilor parteneri: „Până și dinamica violului a fost o fotocopie”
WhatsApp
Două surori românce gemene, în vârstă de 40 de ani, și-au acuzat soții de violență cu plângeri făcute ca la xerox. Magistrații nu au crezut pe niciuna dintre surori și dinamica episoadelor descrise a stârnit suspiciuni de fals. 
Italia. Două surori gemene ROMÂNCE, plângeri IDENTICE împotriva foștilor parteneri: „Până și dinamica violului a fost o fotocopie”

Una dintre românce își denunțase soțul de care s-a despărțit pentru abuz și violență sexuală și timp de un an și jumătate nu l-a lăsat să-și vadă fetița pe care o au împreună.

Femeia le povestise carabinierilor despre bătăile pe care le-a primit, despre insultele și amenințările pe care le suferise. Ea a descris starea de anxietate și stres pe care i-a provocat-o situația cu fostul soț. Și mai povestise și un episod anume în care fostul soț o târăște din pat și o duce pe o canapea din sufragerie, unde o blocase ținându-o de mână și o forțase să întrețină relații sexuale împotriva voinței ei.

Sora geamănă, martoră în proces, a raportat că a văzut încheieturile înroșite ale victimei.

Procurorul Barbara Badellino a adus cazul în instanță și a cerut ca bărbatul să fie condamnat la trei ani de închisoare. Judecătorul, în schimb, l-a achitat astăzi.

 

Acuzația împotriva fostului soț a fost „construită cu artă”

 

Avocații acuzatului, Alessandro Lamacchia și Antonino Fava, au reușit să demonstreze cu investigații defensive amănunțite că acuzația împotriva fostului soț a fost una mincinoasă, „construită cu artă”.

Dovadă în acest sens a fost un alt proces verbal, practic identic, pentru rele tratamente și violențe sexuale, pe care sora geamănă a presupusei victime o prezentase cu câțiva ani mai devreme împotriva soțului ei, în care se relatau fapte extrem de asemănătoare cu cele care fac obiectul procesului. Chiar și „dinamica violului a fost ca o fotocopie: și ea avea să fie târâtă din pat, dusă pe o canapea din sufragerie și ținută de încheieturi”. Și chiar și în acel caz, cu părți inversate, sora geamănă declarase că a văzut încheieturile înroșite ale celeilalte.

În acel prim dosar, procurorul nici măcar nu a mers în judecată. Procurorul Laura Ruffino, având în vedere lipsa probelor, a cerut, și a obținut, ca plângerea să fie clasată și femeia a fost denunțată pentru calomnie.

Deși acea primă experiență nu s-a încheiat într-un mod fructuos, cealaltă soră a depus o plângere identitcă împotriva fostului ei soț.

Și el, inculpat, a fost cel care a ridicat îndoiala: „Același lucru i s-a întâmplat și cumnatului meu...”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel