Italia. Două românce, în cursa pentru medalii la Campionatul European de lupte de la Roma
Autor: Liviu Ludovic pe 13 feb 2020, 21:45 | Sport

Două sportive române, Kriszta Tunde Incze (cat. 65 kg) şi Cătalina Axente (cat. 72 kg), vor susţine, vineri, meciuri pentru medaliile de bronz, la Campionatele Europene de lupte de la Roma.  

Kriszta Incze a învins-o, joi, în preliminarii pe belarusa Evghenia Andreicikova, în sferturi a trecut de unguroaica Gabriella Sleisz, fiind învinsă în semifinale Mimi Nikolova Hristova (Bulgaria). Incze va lupta în meciul pentru bronz cu învingătoarea dintre Irina Koliadenko (Ucraina) şi Asli Tugcu (Turcia).

La cat. 72 kg, Cătălina Axente a întrecut-o în sferturi pe franţuzoaica Kendra Augustine Jocelyne Dacher, dar a pierdut semifinala cu Maria Selmaier (Germania). În meciul pentru medalia de bronz, Axente o va înfrunta pe italianca Enrica Rinaldi.

La cat. 53 kg, Suzanna Georgiana Şeicariu a pierdut în calificări în faţa olandezei Jessica Cornelia Francisca Blaszka, dar cum aceasta a ajuns în finală, românca a intrat în recalificări, unde o va înfrunta pe azera Tatiana Varansova.

Alin Alexuc-Ciurariu a câştigat prima medalie a delegaţiei României la Roma, marţi, aur la cat. 130 kg, la greco-romane.

România participă la Europenele de la Roma cu 16 sportivi şi are ca obiectiv câştigarea a 2-3 medalii, potrivit Agerpres.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Sport Vezi toate articolele
Crossuri parteneri