Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doi români şi un albanez, implicaţi într-o altercaţie sângeroasă. Totul a pornit de la cină
WhatsApp
La sfârşitul săptămânii trecute, în Capoliveri a izbucnit o ceartă între trei lucrători ai unei firme de construcții care efectuează intervenții în Elba. Doi români și un albanez sunt implicați în dispută.  

Cearta a izbucnit la o cină. Ununul din cei trei muncitori şi-a rănit doi colegi cu un cuțit mic.  Conform celor reconstituite de carabinierii care au intervenit la fața locului, cei trei bărbați luau cina, când unul dintre ei a turnat un pahar de vin pe un coleg. Acesta s-a supărat şi a scos un cuțit mic cu o lamă de aproximativ trei centimetri, care era agăţat pe un breloc, potrivit quinewselba.it.

Cel de-al treilea coleg a intervenit între cei doi pentru a rezolva disputa, dar a fost rănit la deget. Ulterior a ajuns la spital cu o rană de aproximativ 7 centimetri, necesitând asistență medicală la camera de urgență Portoferraio. Bărbatul atacat a suferit răni minore pe spate, dar a refuzat tratamentul medical.

Carabinierii l-au reţinut pe atacatorul care a fost fost trimis în judecată. De asemenea, carabinierii au declart că nu au găsit brelocul de care era agăţat cuțitul cu care muncitorul și-a atacat colegii de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel