Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Doctoriță româncă moartă, omagiată de italieni: "O persoană deosebită. Suntem profund întristați"
WhatsApp
Moartea unei doctorițe românce din Italia provoacă o mare tristețe în rândul comunității din care făcea parte. Claudia Cristina Dumitrașc avea 51 de ani și a decedat prematur în seara zilei de 14 februarie.  

Claudia Cristina Dumitrașc locuia în Orsegnio, iar de anul trecut era medic generalist în localitățile Albese con Cassano și Tavernerio (provincia Como). Moartea medicului român a întristat comunitățile celor două localități unde se îngrijea de sănătatea oamenilor.

"O persoană deosebită, amabilă și mereu disponibilă. Suntem profund întristați de dispariția sa prematură", au transmis reprezentanții primăriei din Albese, potrivit publicației erbanotizie.com.

Totodată, administrația comunală din Albese a dorit să-și exprime condoleanțele în mod public: "Am aflat cu mare tristețe de moartea prematură a Dr. Claudia Cristina Dumitrașc, medic generalist la noi în comună. Administrația comunală, precum și toată comunitatea din zonă transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate."

Moartea medicului Claudia Cristina Dumitrașc, omagiată și de Primăria din Tavernerio

 

Totodată, reprezentanții Primăriei din Tavernerio au dorit să-și exprime omagiile.

"Suntem întristați de moartea prematură a doctoriței Dumitrașc, medic de familie în Tavernerio și persoană mereu amabilă, disponibilă și de mare ajutor. Administrația comunală și comunitatea din Tavernerio transmit condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente."

Claudia Cristina Dumitrașc, originară din Roman, profesa ca medic în Italia din anul 2012.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel