Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ITALIA: Cum s-a RĂZBUNAT O ROMÂNCĂ pe fostul iubit, un BANCHER ITALIAN. Bărbatul a sfârșit FALIT, după gratii
WhatsApp
O româncă a reușit să obțină de la fostul ei iubit, un bancher italian, o mașină scumpă, dar și câteva mii de euro cu titlul de daune morale, după ce relația lor s-a încheiat...ca în telenovele.

După o relație „profitabilă“ pe care românca de 40 de ani a avut-o anul trecut cu un bancher italian cu 20 de ani mai în vârstă, femeia a decis să pună capăt romanței. După ce românca s-a ales cu o maşină evaluată la circa 15.000 de euro,  văzută cu sacii în căruţă, românca i-ar fi dat papucii italianului, însă bărbatul nu a acceptat acesată idee.

Timp de mai multe luni bancherul a continuat să o hărţuiască, în speranţa că aceasta acceptă reluarea relaţiei. Românca a fost ne deînduplecat, ba, mai mult, i-a făcut plângere la poliţie, iar bărbatul a ajuns după gratii. A fost eliberat, după ce românca şi-a retras plângerea, însă a fost emis un ordin de restricţie prin care bancherul nu mai avea dreptul să se apropie de femeie. Ordinul nu l-a împiedicat pe bancher să continue să o hărţuiască pe fosta iubită.

Astfel, italianul a folosit pe nedrept datele de identificare ale unui alt bărbat pentru a cumpăra un telefon mobil cu cartelă şi a continua să o hărţuiască și mai insistente pe fosta iubită. Mai mult, bărbatul amers chiar mai departe și a montat un dispozitiv de urmărire pe maşina pe care i-o dăruise româncei pentru a-i urmări toate mişcările şi a ştii în permanenţă unde se află.

Sătulă de insistențele fostului iubit, românca a depus o nouă plângere la poliție pe numele bancherului, iar acesta a fost arestat și judecat. În urma prosecul, bărbatul s-a ales cu o condamnare la închisoare de un an şi opt luni, fiind obligat și la plata unor daune. 

Astfel, fosta lui iubită româncă are de primit de la el alți 8.000 de euro. O sumă de 3.500 de euro va trebui să plătească bancherul și bărbatului căruia i-a furat identitatea pentru a cumpăra telefonul mobil cu cartelă, relatează Il Piacenza Online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel