Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Comunitate SCANDALIZATĂ după ce soacra unei românce infectate cu COVID-19 a fost văzută la cumpărături prin oraş: "O CRIMĂ!"
WhatsApp
Comunitatea din Atripalda, scandalizată după ce soacra unei românce infectată cu noul coronavirus a fost văzută pe străzile oraşului şi făcând cumpărături la mai multe magazine încă de sâmbătă.
sursa foto: Flickr.com

Românca este plasată în carantină la domiciliu, împreună cu fiul ei de 3 ani, tot pozitiv pentru coronavirus, dar şi restul familiei.

La început s-a zvonit că o tânără româncă care s-a întors din vacanță a fost pozitivă pentru COVID-19. Apoi s-a descoperit că și fiul este pozitiv.

Însă, recent, mai mulţi localnici din zonă au văzut-o pe soacra acesteia, profesoară în oraş, ieşind din casă şi făcându-şi liniştită cumpărăturile şi au raportat femeia pentru „încălcarea carantinei”, cerând poliției să înăsprească controalele care, spun ei, sunt prea rare.

"După atâtea sacrificii în tot orașul, pun în pericol sănătatea cetățenilor, să ne amintim că este o crimă", citează avellino.zon.it.

Potrivit irpiniaoggi.it, femeia a fost oprită în această dimineaţă de un echipaj de poliţie, cărora le-a spus că nu a fost notificată de autoritățile competente și nu știa nimic despre carantină.

Poliția a lansat imediat investigații pentru a reconstrui traseele sale prin oraş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel