Cioban român, ARESTAT în Italia. Tânărul ar fi UCIS cu sânge rece alți doi ciobani italieni
Autor: Liviu Ludovic pe 29 sep 2020, 12:17 | Internațional

carabineri_roman_arestat

Un cioban român a fost arestat în Italia, acesta fiind principalul suspect în cazul uciderii a doi frați italieni. 

Polițiștii au arestat un român în vârstă de 22 de ani, acesta fiind acuzat că a ucis doi frați italieni. Cadavrele celor doi au fost găsite în luna iunie a acestui an la Caltanissetta (Sicilia). Unul dintre ei era pe jumătate carbonizat, iar celălalt plin de lovituri, cu craniul sfărmat. Potrivit agenției ANSA, cei doi italieni morți sunt tot ciobani și se pare că cearta a pornit de la pășuni.

Trupurile fără viață ale fraților Filippo și Calogero La Monaca, în vârstă de 74 și respectiv 76 de ani, originari din Canicattì, au fost descoperite pe data de 14 iunie 2020. După o anchetă care a durat mai bine de trei luni, autoritățile italiene au emis un mandat de arestare pe numele lui Florin Scurtu, românul fiind principalul suspect în această dublă-omucidere.

Potrivit sursei citate, motivul crimei ar fi legat de faptul că ciobanul român a dus oile la pășunat pe terenul victimelor, deși avea interdicție să facă asta. Conflictul dintre ei se pare că era mai vechi. Anchetatorii urmească să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.

  

 

Te-ar putea interesa și ....
Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri