Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Bebeluș român de 8 luni, în stare gravă după ce a fost opărit cu apă clocotită: Transportat cu elicopterul, de urgență
WhatsApp
Arsuri grave pentru un bebeluș român de dor 8 luni, opărit cu apă clocotită. Micuțul a fost transferat cu elicopterul la Catania și este în stare gravă, cu arsuri de gradul II.

Momente terifiante în Vita, în provincia Trapani, unde un accident casnic a avut consecințe grave pentru un bebeluș de opt luni, care a suferit arsuri de gradul doi. Copilul se numește TS și părinții sunt cetățeni români.

Faptele s-au petrecut în localitatea Vita, unde mamica româncă pregătea masa de prânz și se pare că nu a putut împiedica copilul să verse pe el o oală cu apă clocotită.

Personalul sanitar al 118 din Salemi a intervenit de îndată și a trasnportat copilul cu o ambulanță la camera de urgență a spitalului din Castelvetrano. După acordarea primului ajutor de către asistenții medicali s-a ordonat transferul, cu elicopterul, la departamentul de mari arși al Spitalului Cannizzaro din Catania, deoarece în Palermo nu erau locuri disponibile.

Copilul ar fi suferit arsuri pe trunchi și pe brațe. Detaliile priviind circumstanțele în care bebelușul s-a opărit vor fi examinate de organele de anchetă. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel