Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă româncă, jefuită de doi bărbați. "Lucrez aici de 10 ani. Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva"
WhatsApp
O badantă româncă din Italia a fost jefuită de doi bărbați în timp ce stătea pe o bancă. 

O badantă româncă în vârstă de 60 de ani a fost jefuită de doi bărbați. Toată scena s-a petrecut în Livorno, pe 22 iulie.  

Potrivit Il Tirreno, Maria Trebuian a venit în Italia în urmă cu aproximativ trei săptămâni pentru a avea grijă de un bătrân din Livorno. Pe lângă faptul că femeia a rămas fără telefon și fără documentele de identitate, ea va trebui să stea cu mâna în ghips timp de o lună. 

"Au venit doi tineri pe scuter"

 

Femeia a povestit ce i s-a întâmplat: "Joi după-amiază, ca de obicei, m-am dus să stau pe una din băncile de pe via Francia, acelea care sunt la umbră, sub copaci, pentru a mă odihni la răcoare. Stăteam cu telefonul în mână și mă uitam ce oră este, având geanta lângă mine, pe bancă. Doi tineri au venit pe un scuter și aveau amândoi căști. Cel mai scund dintre ei s-a apropiat, iar celălalt a rămas la circa 20 de metri distanță de noi. În ciuda faptului că avea cască, i-am putut vedea fața".

Românca spune că hoțul avea pielea închisă la culoare și nu vorbea bine limba italiană. El a abordat-o și i-a cerut indicații spre o anumită stradă. Maria, nefiind din zonă, nu a știut să-i răspundă și a încercat să se scuze pentru că nu-l putea ajuta.

"În timp ce îi explicam că nu știu mi-a smuls poșeta pentru a fugi cu ea. În acel moment m-am ridicat pentru a opune rezistență și am ținut strâns geanta. Nu am reușit, m-am dezechilibrat și am căzut. Am căzut pe braț și m-am lovit la încheietură”, a mai spus Maria.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 15:30 când s-a întâmplat totul și nu se mai afla nimeni pe strada respectivă la acea oră.

"M-am ridicat și m-am dus imediat la familia pentru care lucrez în această perioadă. Eram disperată și plângeam. Au chemat ambulanța pentru a primi îngrijiri medicale. Acum sunt mai bine, dar va trebui să țin ghipsul la încheietură timp de o lună, așa mi-au spus la spital. În geantă aveam toate actele. Sunt îngrijorată din această cauză. Mă aflu de puține săptămâni în Italia, iar la Livorno e prima oară când vin. Am lucrat la Lecce pentru puțin timp. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva", a mai spus badanta de 60 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel