Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Badantă româncă arestată pentru maltratarea a doi vârstnici. În ce hal au găsit-o carabinierii
WhatsApp
O badantă româncă a fost arestată la Montefiascone, în Italia, fiind acuzată că i-a maltratat pe cei doi vârstnici de care trebuia să aibă grijă.

Românca lucra ca badantă pentru o familie de seniori din Montefiascone. Numai că, pe fondul consumului constant de alcool, a început să aibă un comportament nepotrivit față de aceștia, care au luat legătura cu fiul lor, povestindu-i greutățile pe care le creează românca.

În urmă cu câteva zile, fiul a solicitat intervenția de urgență a carabinierilor. Când aceștia au intrat în casa celor doi vârstnici, i-au găsit  în stare de șoc și prezentând mai multe răni, în timp ce românca ce se presupunea că trebuia să aibă grijă de ei era sub influența băuturilor alcoolice, potrivit ontuscia.it.

Imobilizată cu spray lacrimogen

 

Când i-a văzut pe carabinieri, românca a început să devină și mai violentă, astfel că unitatea de carabinieri au fost obligați să facă uz de spray lacrimogen. Femeia, fără motiv, s-a repezit violent împotriva carabinierilor astfel încât a fost necesară forța pentru a o readuce la rațiune și a o imobiliza, informează il metropolitano.it.

Cei doi bunici au necesitat îngrijiri medicale, însă nu au avut nevoie de transport la spital. 

Îngrijitoarea româncă a fost arestată și dusă în arestul poliției din Montefiascone, fiind acuzată de comiterea mai multor infracțiuni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Abuzuri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel