Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. ARESTAT după ce și-a pus soția ROMÂNCĂ se se PROSTITUEZE de față cu cele două FETIȚE ale lor de 2 și 10 ani
WhatsApp
Un italian de 30 de ani, din Montichiari, a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că îşi exploata soţia româncă de faţă cu cele două fiice ale lor, scrie Observator .

Italianul lucra în construcţii însă, pentru a avea mai mulţi bani la dispoziţie, a decis să-şi pună soţia româncă să practice prostituţia.

Conform Brescia Today, femeia, în vârstă de 28 de ani, se prostitua acasă, de faţă cu cele două fiice ale cuplului, o fată având doi ani, iar cealaltă 10 ani.

Bărbatul stabilea clienţii în funcţie de răspunsurile primite la un anunţ dat la mica publicitate şi i-a transmis femeii să nu accepte mai mult de doi clienţi pe zi pentru ca vecinii să nu intre la bănuieli.

În cele din urmă, aceştia şi-au dat seama că se întâmplă ceva suspect în casa respectivă şi i-au turnat pe cei doi la poliţie.

Ancheta a scos la iveală faptul că italianul pleca dimineaţa la muncă şi îşi lăsa soţia să se pregătească pentru primirea clienţilor.

De cele mai multe ori, românca reuşea să-şi trimită fetiţele la joacă, în curte.

Italianul a fost reţinut, fiind acuzat de exploatare şi de favorizarea prostituţiei. Cele două fete au fost luate de autorităţi şi urmează să se stabilească dacă mama lor a acţionat forţată sau de bună voie. De asemenea, ea trebuie să demonstreze că poate avea grijă singură de cele două copile, înainte de a le recupera.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel