Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Adolescentă româncă, bătută de părinți și umilită pentru că s-a îndrăgostit de un tânăr
WhatsApp
La Rieti, ofițerii Biroului de Prevenire Generală și Asistență Publică din cadrul Direcției Generale de Poliție locală au pus sub acuzare doi părinți de naționalitate română pentru infracțiuni de vătămare corporală și violență privată asupra fiicei lor minore. Mama i-a smuls și aruncat telefonul în fiica sa, iar tatăl a bătut-o, după ce au aflat că se îndrăgostise de un tânăr.

Adolescenta de 17 ani le-a spus polițiștilor că a început o relație cu un tânăr de vârsta ei, lucru care nu a fost pe placul părinților ei. Pentru a petrece timp cu iubitul ei, a chiulit de la școală câteva zile, justificându-și absențele în carnetul de școală.

Cu toate acestea, mama, odată ce a aflat de absențele fiicei sale de la școală, a luat telefonul mobil al fiicei sale pentru a afla motivele absențelor, smulgându-l din mâinile ei și, aruncându-l pe jos de furie, l-a distrus.

Adolescentă româncă, bătută de părinți și umilită pentru că s-a îndrăgostit de un tânăr

 

Tatăl, pe de altă parte, imediat ce a fost informat de soția sa despre cele întâmplate, când s-a întors acasă după serviciu, a bătut-o violent. Fata s-a văzut astfel obligată să ceară ajutorul poliției de stat, căreia i-a povestit toate episoadele de violență pe care le-a suferit, în repetate rânduri, din cauza relației sale amoroase.

Agenții Poliției de Stat, după ce au dus-o în siguranță  pe tânără, care a fost  încredințată de către serviciile sociale ale Primăriei Rieti unei structuri protejate, i-au reclamat pe cei doi părinți la Autoritatea Judiciară locală: Pe tatăl pentru leziunile cauzate fiicei sale și  pe mamă pentru infracțiunea de violență privată comise, relatează La Milano.

Din păcate relele tratamente aplicate minorilor nu sunt izolate. Recent, doi tineri din Marea Britanie care au lăsat o fetiţă în agonie, după ce aceasta și-a rupt picioarele, au primit sentinţa de aproape 3 ani de închisoare pentru rele tratamente aduse minorului.

Cei doi tineri, din Peterborough, Cambs, ambii în vârstă de 24 de ani, au recunoscut că sunt vinovați pentru neglijarea unui copil care a suferit „vătămări emoționale și psihologice grave” din cauza relelor tratamente la care aceștia l-au supus în timp ce se afla în grija lor.

Fetița, în vârstă de 17 luni, a fost transportată la spital cu un braţ rupt, unde cadrele medicale au observat că aceasta prezenta mai multe fracturi și răni mai vechi. Ei au stabilit acest lucru după ce au observat că rănile se aflau în stadiu de vindecare, la picioare. Acest lucru a lăsat-o pe fetiță în imposibilitatea de a merge corect. În urma celor descoperite, medicii au alertat autoritățile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel