Italia. Badantă româncă, acuzată că a sedus un pensionar şi i-a furat economiile de zeci de mii de euro. A sărit de la balcon când a văzut poliţia
Autor: Andreea Cosma pe 7 apr 2021, 22:52 | Internațional

O badantă româncă în vârstă de 30 de ani este cercetată după ce familia pensionarului pe care îl îngrijea au acuzat-o că l-a sedus pe bărbat şi a fugit cu 45.000 de euro şi mai multe bijuterii şi telefoane mobile, scrie ilsecoloxix.it.

Potrivit aceleiaşi surse, femeia chiar s-a oferit să întreţină relaţii intime cu bărbatul în vârstă de 83 de ani din Arcola, totul în schimbul mai multor cadouri.

Însă familia a devenit suspicioasă după ce a observat că economiile bătrânului au dispărut din cont şi au alertat carabinierii din Sarzana.

Agenţii au mers la casa din Piacenza unde se mutase recent românca. La vederea echipajului, aceasta a sărit de la etajul unu, de la balcon ca să scape de poliţişti, dar a fost prinsă repede.

În locuinţă, carabinierii au găsit telefoane mobile, bijuterii și alte obiecte de valoare. Autorităţile investighează acum dacă românca a mai făcut şi alte victime prin aceeaşi metodă.

Internațional Vezi toate articolele
Crossuri parteneri