Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Trei români arestați, după ce au refuzat să plătească și au băgat în spital patronul unui service auto
WhatsApp
Trei români au fost arestați în Italia, după ce au bătut cu bestialitate patronul unui service auto care le ceruse plata pentru reparațiile efectuate la o mașină. 
Italia. Român arestat după ce a mutilat un bărbat cu bătaia. Victima a avut nevoie de 25 de zile de spitalizare pentru a se recupera

Incidentul s-a petrecut la Ostia (Roma). Cei trei români au adus mașina la mecanic, însă, în momentul plății, l-au atacat pe patronul atelierului refuzând să plătească și cerând alte reparații.

Potrivit unui comunicat al carabinierilor citat de publicația Today.it, trei persoane au fost arestate, fiind acuzate de tentativă de șantaj, urmată de o agresiune violentă. Cei trei, toți cu antecedente penale, s-au prezentat la un garaj unde unul dintre ei își lăsase, cu câteva zile înainte, mașina pentru întreținere. În momentul în care trebuiau să plătească, a început agresiunea: cei trei l-au blocat pe patronul atelierului, căruia i-au cerut returnarea sumei plătite în avans și, în plus, reparații suplimentare la autovehicul.

Când mecanicul a refuzat în mod clar, cei trei bărbați l-au atacat cu cruzime, provocându-i traume grave la nivelul feței.

Atacatorii au fost reținuți de mai multe patrule ale carabinierilor care, alertați de un vecin al victimei, au intervenit prompt la fața locului. O ambulanță sosita la fața locului a preluat victima și a fost transportată la spital.

Cei trei români, doi frați în vârstă de 34 și 48 de ani, și un prieten în vârstă 25 de ani, toți rezidenți în Infernetto, au fost arestați și denunțați pentru tentativă de șantaj, vătămare corporală, încălcarea obligațiilor inerente supravegherii speciale de siguranță publică și ultraj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel