Italia. Trei români arestați, după ce au refuzat să plătească și au băgat în spital patronul unui service auto
Autor: Liviu Ludovic pe 17 mai 2021, 21:11 | Sanatate

Trei români au fost arestați în Italia, după ce au bătut cu bestialitate patronul unui service auto care le ceruse plata pentru reparațiile efectuate la o mașină. 

Incidentul s-a petrecut la Ostia (Roma). Cei trei români au adus mașina la mecanic, însă, în momentul plății, l-au atacat pe patronul atelierului refuzând să plătească și cerând alte reparații.

Potrivit unui comunicat al carabinierilor citat de publicația Today.it, trei persoane au fost arestate, fiind acuzate de tentativă de șantaj, urmată de o agresiune violentă. Cei trei, toți cu antecedente penale, s-au prezentat la un garaj unde unul dintre ei își lăsase, cu câteva zile înainte, mașina pentru întreținere. În momentul în care trebuiau să plătească, a început agresiunea: cei trei l-au blocat pe patronul atelierului, căruia i-au cerut returnarea sumei plătite în avans și, în plus, reparații suplimentare la autovehicul.

Când mecanicul a refuzat în mod clar, cei trei bărbați l-au atacat cu cruzime, provocându-i traume grave la nivelul feței.

Atacatorii au fost reținuți de mai multe patrule ale carabinierilor care, alertați de un vecin al victimei, au intervenit prompt la fața locului. O ambulanță sosita la fața locului a preluat victima și a fost transportată la spital.

Cei trei români, doi frați în vârstă de 34 și 48 de ani, și un prieten în vârstă 25 de ani, toți rezidenți în Infernetto, au fost arestați și denunțați pentru tentativă de șantaj, vătămare corporală, încălcarea obligațiilor inerente supravegherii speciale de siguranță publică și ultraj.

Sanatate Vezi toate articolele
Crossuri parteneri