ISU București: 500 de copii, evacuați din Școala 133
Autor: Loredana Iriciuc pe 21 ian 2020, 16:12 | Știri

Foto ILUSTRATIV

Șase copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost, până în prezent, transportați la spital după ce în Școala 133 din Capitală s-a efectuat o deratizare, informează ISU.

Până în acest moment, 6 copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost transportați la spital - 4 au fost duși la Spitalul Grigore Alexandrescu și 2 la „Marie Curie", informează reprezentanții ISU București-Ilfov.

O autospecială pentru victime multiple a fost mobilizată, marți după-amiaza, la Școala 133 din București, după ce elevii au fost evacuați din cauza igienizării făcute anterior de Primăria Sector 4, 15 copii fiind acum evaluați medical la fața locului, conform ISU București.

Mai mulți elevi ai Școlii 133, din Sectorul 4 al Capitalei, au fost evacuați din sala de clasă, după ce au simțit un disconfort respirator. Anterior, în cursul zilei de marți, clasa fusese igienizată, ca urmare a apariției a patru cazuri de gripă, de către Primăria Sectorului 4, potrivit Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB), informează Mediafax.

 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Știri Vezi toate articolele
Crossuri parteneri