Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ISU București: 500 de copii, evacuați din Școala 133
WhatsApp
Șase copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost, până în prezent, transportați la spital după ce în Școala 133 din Capitală s-a efectuat o deratizare, informează ISU.
Foto ILUSTRATIV

Până în acest moment, 6 copii cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani au fost transportați la spital - 4 au fost duși la Spitalul Grigore Alexandrescu și 2 la „Marie Curie", informează reprezentanții ISU București-Ilfov.

O autospecială pentru victime multiple a fost mobilizată, marți după-amiaza, la Școala 133 din București, după ce elevii au fost evacuați din cauza igienizării făcute anterior de Primăria Sector 4, 15 copii fiind acum evaluați medical la fața locului, conform ISU București.

Mai mulți elevi ai Școlii 133, din Sectorul 4 al Capitalei, au fost evacuați din sala de clasă, după ce au simțit un disconfort respirator. Anterior, în cursul zilei de marți, clasa fusese igienizată, ca urmare a apariției a patru cazuri de gripă, de către Primăria Sectorului 4, potrivit Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB), informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel