Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Irlanda. Un român a scuipat și mușcat polițiștii care l-au oprit: „Sunt un mafiot român și am coronavirus“
WhatsApp
Un român de 51 de ani a ajuns în arestul poliției din Dublin, după ce a amenințat, scuipat și mușcat ofițerii de poliție care l-au oprit pentru verificări. Bărbatul le-a spus acestora că are coronavirus și că face parte din mafia românească.

Un motociclist român a amenințat că are coronavirus și a încercat să scuipe și să muște un polițist al Gărzii Naționale irlandeze  atunci când a fost oprit pentru un control, pentru suspiciunea că a condus sub influența alcoolului. Când i s-a cerut să sufle în alcool-test, românul de 51 de ani s-a opus, a început să scuipe și chiar să muște ofițerul. Mia mult,  De asemenea, Radu T. a început chiar să strige că el face arte din „mafia românească”. Incidentul s-a petrecut chiar în centrul orașului Dublin, informează independent.ie.

Judecătorul John Cheatle i-a refuzat cauțiunea românului și l-a retrimis în arest. Radu T. este acuzat de șapte infracțiuni cauzate de incident: conducere imprudentă, două acuzații privind refuzul de a furniza probe de respirație, ultraj, amenințări cu moartea sau producerea unor vătămări grave pentru doi membri ai forțelor de ordine și comportament violent într-o stație de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel