Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Irlanda: Scrisoarea de amor a unui român găsită pe plajă, într-o sticlă: „Pentru tine, draga mea Alexandra“
WhatsApp
O scrisoare de dragoste într-o sticlă găsită pe o plajă din Irlanda. Mesajul este scris de Silviu pentru femeia ce i-a furat inima și este datată 21 decembrie.

O scrisoare de amor scrisă de mână în limba română şi adresată unei femei din Glsagow, Scoția, a fost găsită într-o sticlă, eşuată pe o plajă din estul Irlandei.

„Sufletul meu este al tău”, îi declară Silviu Alexandrei, pe care se pare că o ştie doar din poze. „Această scrisoare este scrisă în limba română. Dacă o găsiți, vă rog să i-o dați ființei pe care o iubesc. Numele meu este Silviu și iubita mea locuiește în Glasgow, Scoția“, mărturisește tânărul în primele rânduri ale scrisorii.

„Bună, draga mea! Nici nu știu cum să îmi exprim cât mai bine în cuvinte emoțiile pe care le trăiesc pentru tine. Pentru tine, draga mea Alexandra. Sunt atât de fericit că te cunosc și că faci parte din viața mea și dacă ai ști ce liniștit îmi este sufletul când mă gândesc la tine. Ce mult mi-ar plăcea să te întâlnesc cu adevărat și să ne împărtășim trăirile frumoase, să luăm cina, să alergăm ținându-ne de mână și să ne îmbrățișăm, privindu-ne în ochi", a scris Silviu.

„Da! E prietena mea cea dragă de pe Instagram pe care nu am întâlnit-o niciodată! Ne ştim doar din poze!”, subliniază el în scrisoarea redată de Glasgowlive.co.uk.

„Îmi doresc ca tu să fii femeia din care fac parte, trupul și sufletul, nimic și nimeni să nu ne despartă. Îmi doresc ca tu și numai tu să fi cea cărei îi spun te iubesc. Noaptea te aduc în rugăciunile mele. Zâmbesc și adorm“, mai scrie tânărul român îndrăgostit de Alexandra Bone, din Glasgow, Scoția.

2. -imagine fara descriere- (scrisoare_rman_sticla_scotia.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel