Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Irina Tănase, mesaj bizar. Iubita lui Dragnea are probleme?
WhatsApp
Irina Tănase a fost mereu foarte reținută în declarațiile despre viața s-a personală. În ultima perioadă însă se zvonește că relația cu fostul lider PSD Liviu Dragnea nu mai este ca înainte și că ar putea să fie începutul sfârșitului pentru povestea de dragoste care durează deja de cinci ani.

Irina Tănase și Liviu Dragnea erau la un pas de a se căsători, dar planurile le-au fost date peste cap când fostul lider PSD a fost condamnat la închisoare. Gurile rele spun chiar că o dovadă că cei doi nu ar mai forma un cuplu e faptul că Irina a fost văzută fără inelul primit de la Liviu Dragnea pe deget, relatează Antena 3. Mai mult decât atât,  tânăra a postat, sâmbătă, un mesaj care ar putea da de înțeles că ar fi putut să apară anumite probleme în plan personal.

„Durere, dar n-o voi lăsa să se transforme în urmă”, a scris Irina Tănase pe o rețea socială.

Un lucru clar - afacerile Irinei Tănase sunt mai înfloritoare ca niciodată. Aproximativ 350 de mii de euro ar fi investit iubita lui Liviu Dragnea în proprietăţi imobiliare din Bucureşti şi împrejurimi, potrivit RiseProject. În decembrie 2019, în ajunul Crăciunului, tânăra ar fi cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape Parlament.

În plus, Irina Tănase ar fi investit și âm două terenuri din Ilfov cu acces la un lac cu ştiucă, şalău şi biban

Tănase are 27 de ani, şi-a deschis un birou de mediator în vara anului trecut şi anterior a lucrat la stat, fiind secretara lui Dragnea. În declaraţiile de avere din acea perioadă a trecut doar salariile de bugetar şi nu a menţionat conturi bancare sau proprietăţi, mai arată jurnaliștii de la Riseproject.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel