Informații teribile despre Andreea, venită din Germania care și-a aruncat bebelușul nou-născut la tomberon, în benzinărie
Autor: Loredana Iriciuc pe 8 aug 2020, 12:19 | Social

Apar informații teribile în cazul tinerei de 30 de ani care, joi seară, a născut în toaleta unei benzinării din Satu Mare, apoi a aruncat bebelușul la tomberon. Andreea este din Botoșani și mai are acasă patru copii.

Din primele informații, Andreea A. nu a fost încă audiată de polițiști. Tânăra a pierdut mult sânge și se află sub observație pe Secția de ginecologie a Spitalului Județean Satu Mare.

Femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Dacă în cauză se va stabili că aceasta a suferit o traumă psihică, care a condus la gestul său, ar putea să scape cu maxim trei ani de închisoare.

 

A născut într-o benzinărie din Satu Mare

 

Reamintim că, joi seară, o tânără de 30 de ani a născut într-o benzinărie din Satu Mare, apoi și-a abandonat bebelușul într-un tomberon. Din fericire, un angajat al benzinăriei, a auzit plânsetul copilului și a alertat poliţia.

După ce a născut, femeia s-a urcat în autocarul cu care venise din Germania, dorind să meargă la Botoșani, potrivit Observator. Pe drum, însă, i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la 112. Echipajul de prim-ajutor și-a dat seama imediat că femeia abia născuse.

 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri