Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incident la o secție de votare din „fieful lui Dragnea“: Ajuns la secție, a aflat că VOTASE cu urna mobilă
WhatsApp
Polițiștii din Teleorman au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la secția de votare 181 din satul Bâscoveni și a votat, deși pe numele său exista o solicitare pentru urna mobilă. Bărbatul a declarat că nu își recunoaște semnătura pe cerere.

Un bărbat care a mers la vot la o secție din satul Bâscoveni, județul Teleorman, a aflat acolo că ceruse urna mobilă. Pentru că alegătorul susține că nu a depus nicio cerere, Poliția a început ancheta.

Polițiștii au stat de vorbă cu bărbatul, dar acesta nu știa nimic despre solicitarea respectivă pentru urna mobilă și nici nu și-a recunoscut semnătura pe cerere.

Departamentul de comunicare al IPJ Teleorman arată că situația s-a finalizat cu un dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată și se încearcă identificarea persoanei care a făcut cererea pentru urna mobilă.

„Bărbatul a precizat că nu a depus nicio cerere, fapt pentru care i-a fost prezentată cererea, acesta nerecunoscând nici scrisul, nici semnătura. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată, cercetările fiind continuate în vederea identificării persoanei care a întocmit și depus înscrisul", susține purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Pășu, potrivit MEDIAFAX.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel