Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incendiu puternic în Bucureşti. Un bloc de 12 etaje a luat foc. Coloanele de fum și flăcările se văd la zeci de kilometri
WhatsApp
Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă seara, în Sectorul 1 al Capitalei. Un bloc aflat în construcţie, în apropiere de Casa Presei Libere, a fost curprins de flăcări uriaşe.
Incendiu puternic în Bucureşti. Un bloc de 12 etaje a luat foc. Coloanele de fum și flăcările se văd la zeci de kilometri

Incendiu violent în zona de nord a Bucureştiului. La faţa locului au fost trimise nu mai puţin de şase autospeciale pe strada Parcului nr. 20. Din primele informaţii, flăcările au înghiţit un bloc, de 12 etaje, aflat în construcţie, aflat la mică de distanţă de un alt imobil ce a fost dat în folosinţă de câteva luni.

La un moment s-a auzit o explozie puternică, la acoperișul blocului nelocuit, din zona Ansamblului Rezidențial Parcului. 

Primele informații sunt că ard butoaie cu smoală și carton bituminat, suprafața afectată fiind de aproximativ 500 de metri pătrați. La această oră se acționeaza cu 11 autospeciale de stingere, două autoscări. Nu sunt semnalate victime, dar sunt degajări însemnate de fum.

”Din informațiile pe care le avem de la ISU București, este vorba de un bloc nelocuit, unde la un etaj superior erau depozitate materiale, inclusiv butoaie cu smoală, care au luat foc”, a spus Raed Arafat, șeful DSU.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel