Imagini de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam și alți maneliști, la căpătâiul interlopului (VIDEO)
Autor: Loredana Iriciuc pe 5 aug 2020, 21:16 | Social

Sute de oameni participă la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitală. După cum este obiceiul în rândul clanurilor, la astfel de eveniment sunt invitați maneliști celebri care cântă ore în șir.

În această după-amiază, trupul neînsuflețit al lui Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian în lumea interlopă, a fost adus acasă, în Rahova, iar momentul a fost unul sfâșietor pentru familia sa, dar și pentru sutele de oameni prezenți.

Citește și Sicriul cu Emi Pian, adus acasă. Sute de oameni îl plâng pe interlop (VIDEO)

Familia și apropiații lui Emi Pian au organizat un priveghi la care i-au invitat pe Florin Salam, Sorin Copilul de Aur, Sorinel Puștiu, Leo de la Kuweit, Costel Biju și Adrian Minune, informează Antena 3.

Apropiații lui Pian au transmis totul live pe Facebook pentru a arăta tuturor momentele trăite de prietenii și familia interlopului.

 

La un moment dat, fiul lui Emi Pian i-a rugat pe toți cei prezenți, inclusiv pe Florin Salam, care cânta în acel moment, să se așeze în genunchi, în semn de respect pentru tatăl său.

 

Emi Pian, omorât de un rival din clanul Rinu

 

Emi Pian a fost omorât de un rival din clanul Rinu, în timpul unui scandal sângeros produs pe 4 august 2020, la ora 03.00, după un joc de barbut.

Citește și Tatăl interlopului Emi Pian a murit în puşcărie, după ce a aflat de decesul fiului său

Presupusul asasin, cunoscut ca și Ciprian Napy, a fost mutilat de fratele lui Emi Pian și a ajuns la spitalul Elias în stare critică, având o plagă tăiată pe tot spatele.

 

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri