Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imagini de coșmar la Domul din Milano: Un imigrant a luat ostatic un polițist și i-a pus cuțitul la gât (Video)
WhatsApp
Teroare la Domul din Milano! Cristian, un imigrant (potrivit surselor egiptean), cu antecedente penale a luat ostatic  un agent de securitate, amenințându-l cu un cuțit. Poliția națională a intervenit și a reușit să evite ce este mai rău, salvându-le viețile amândurora.

Atacatorul vorbea, în timp ce ținea cuțitul la gâtul ofițerului de securitate, despre o cameră pentru a dormi în Domul din Milano. Iar unul dintre agenți încearcă să-l liniștească: „Vin cu tine să caut această cameră ...”. Întrebat cum se numește, imigrantul a spus că se numește Cristiano.

Polițiștii i-au ținut piept preț de câteva minute atacatorului care ținea cuțitul la gâtul bărbatului. „Aruncă-l, aruncă-l!”, Îi spun polițiștii bărbatului în timp ce ține cuțitul în mână.

Apoi, unul dintre polițiști, într-un moment de distragere, l-a imobilizat pe bărbat , luându-i cuțitul din mâini și punându-l la pământ. Intervenția celorlalți agenți de la fața locului a avut loc imediat și l-au încătușat pe atacator, potrivit Il Giorale.

 

După ce a fost dus la secția de poliție, imigrantul a fost arestat cu acuzațiile privarea libertății unei persoane și rezistență la arestare. Deocamdată, pista unui atac terorist este exclusă, deși investigațiile sunt încă în desfășurare. Imaginile pe care le publicăm vorbesc de la sine.

Matteo Salvini a vorbit despre ce s-a întâmplat la Milano: „Teroarea din Domul de la Milano, un imigrant din Magreb ia ostatic și obligă un agent să  îngenuncheze sub amenințarea unui cuțit, apoi, din fericire,  este distras și dezarmat cu ajutorul altor agenți ai catedralei. Mulțumesc Poliției de Stat pentru intervenția lor extraordinară care a evitat o tragedie și a salvat o viață. Sper că acest tâlhar să plătească pentru fapta sa până la capăt“, a scris Salvini pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel