Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
ÎCCJ, decizie în dosarul fostului trezorier PSD, Mircea Drăghici
WhatsApp
Instanța Supremă a respins, astăzi, definitiv, contestațiile formulate de fostul trezorier PSD, Mircea Drăghici, trimis în judecată de procurorii DNA pentru că și-ar fi însușit banii de subvenții pentru partid prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil.

Potrivit deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție, contestațiile formulate de Mircea Drăghici și PSD au fost respinse ca nefondate.

„Respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpatul Drăghici Mircea Gheorghe şi persoana vătămată Partidul Social Democrat împotriva încheierii nr.315 din data de 13 septembrie 2019, pronunţată de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia penală (...). Obligă contestatorii la plata sumei de câte 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat", se arată în decizie.

Decizia ÎCCJ este definitivă.

 

Mircea Drăghici, trimis în judecată de procurorii DNA 

 

Fostul trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru că şi-ar fi însuşit banii de subvenţii pentru partid prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil.

Potrivit DNA, formaţiunea politică a ales ca, în urma propriilor analize, să îşi exprime poziţia procesuală, cu privire la constituirea de parte civilă, până la începerea cercetării judecătoreşti în cauză.

În luna septembrie 2019, instanța supremă a dispus începerea judecării pe fond în acest dosar.

Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici a anunțat că va demisiona din partid, lucru pe care l-a comunicat lui Marcel Ciolacu și Paul Stănescu. Acesta a precizat că vrea să continue ca deputat neafiliat.

Mircea Drăghici este la al treilea mandat de deputat de Argeș, ales pe listele PSD.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel