Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Iași. O femeie s-a aruncat de la etajul patru al Maternității, la câteva zile după ce a născut
WhatsApp
Tragedie la Maternitatea Cuza Vodă din Iași. O tânără de 34 de ani s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul patru al spitalului. Femeia născuse în urmă cu doar 5 zile.  

Incidentul s-a petrecut duminică, iar femeia a fost găsită de infirmierele care făceau curat pe etaj, şi care au constatat că uşa de la balcon era deschisă, relatează scrie Ziarul de Iași.

Femeia a fost găsită în stop cardio-respirator și nu a putut fi resuscitată. "După apelul la 112 am trimis imediat un echipaj medical. Echipa medicală a constatat că pacienta se afla în stop cardio-respirator, cu politraumă severă. S-a făcut resuscitare timp de o oră, dar din păcate fără răspuns", a declarat Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

Femeia născuse în 12 februarie un băieţel sănătos, de 2.510 grame, pe cale naturală, cu scorul Apgrar 9. Până duminică, bebelușul s-a aflat internat la secţia de Neonatologie 1, sub monitorizare.

Potrivit declaraţiilor medicilor, femeia era la prima naştere, avusese o sarcină normală, fiind monitorizată şi investigată. Deşi iniţial s-a vorbit de o depresie postpartum, medicii au aflat că de fapt tânăra avusese unele antecedente medicale, fiind de mai multe ori internată la Institutul Socola.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel