Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul Ţigănesc. Care este semnul tău în funcţie de data naşterii
WhatsApp
De secole, o mare stăpânire a magiei a fost legată de istoria poporului țigănesc. Aceste arte au fost realizate în principal prin bolul de cristal, cartomanța sau citirea palmei.
Legea Antițigănismului a fost adoptată de Parlament

În ceea ce privește cartomanța, țiganii au chiar propriul lor Tarot, dintre care există deja referințe în secolul al XV-lea, la câțiva ani după ce au început să călătorească în Europa (nu se știe dacă din Egipt sau India); și au și propriul lor horoscop, care, la fel ca cel occidental, este împărțit într-o duzină de semne.

 

Ce este horoscopul țigănesc?

 

Este împărțit în 12 semne, care sunt asociate fiecărui individ în funcție de data nașterii și are particularitatea că sunt reprezentate cu obiecte cotidiene. Alte tipuri, precum Horoscopul celtic, au asociat fiecărui semn câte un copac, iar Horoscopul arab are arme medievale.

 

Cele douăsprezece semne ale horoscopului țigănesc

 

Cupa (din 21 ianuarie până în 19 februarie, corespondență cu Vărsător)

Dacă te-ai născut în acel interval temporar, conform Horoscopului țigănesc, ai darul unirii și al receptivității. Sunt oameni creativi, originali și puțin ezitanți, foarte norocoși. Ei tind să piardă, dar caută întotdeauna fericirea și încearcă să o transmită tuturor oamenilor din jur. Scorțișoara și acvamarinul au o putere specială pentru ei.

Capela (din 20 februarie până în 20 martie, corespondență cu Pești).

Capela simbolizează religiozitatea și credința. Oamenii născuți sub acest semn sunt oameni serioși, liniștiți și neîncrezători, dar au și o mare capacitate de a se conecta și de a face prieteni, au o mare forță spirituală și adoră locurile liniștite, așa se simt mai confortabil. La locul de muncă, ei sunt antreprenori, iar ametistul este piatra lor magică, iar glicina este parfumul care li se potrivește mai bine.

Pumnalul (din 21 martie până în 20 aprilie, corespondență cu Berbec).

Pumnalul simbolizează modul rapid și direct de a înfrunta o situație, conform tradiției Horoscopului țigănesc. Dacă te-ai născut sub acest semn, cu siguranță ești o persoană practică, puțin impulsivă și competitivă și ai o intuiție grozavă, calități care te fac un bun lider. Pumnalul este asociat cu jaspul verde și lavanda ca pietre magice și parfumuri.

Coroana (din 21 aprilie până în 20 mai, corespondență cu Taur).

Simbolizează puritatea și eleganța, iar nativii lor sunt de obicei fideli, sensibili și romantici, în afară de faptul că sunt un pic mândri. Le place confortul, un lux, dar le place să lucreze pentru a le obține, nu se așteaptă ca nimeni să le ofere ceva. Despre trandafir se spune că este parfumul lor perfect, iar safirul albastru ca o piatră care le conferă o energie specială.

Candelabrul (din 21 mai până în 20 iunie, corespondență cu Gemeni).

Candelabrul simbolizează înțelepciunea și abundența ideilor. Sunt puțin încăpățânați, deși sunt inteligenți și comunicativi, ceea ce îi face să-și facă prieteni și să-i admire; ei știu să se facă iubiți de acei oameni din jurul lor, fără îndoială. Capacitatea lor de a economisi poate duce la confundarea lor cu oamenii zgârciți. Parfumul floral și magnetitul le dau vibrații bune.

Roata (din 21 iunie până în 21 iulie, corespondență cu Rac).

Acest semn din horoscopul țigănesc simbolizează venirea și plecarea vieții. Nativii roții sunt sensibili, emotivi, rezervați și puțin incerţi, dar iubesc intens, ceea ce îi determină să fie super protectori. Au o capacitate înnăscută de a conduce proiecte și, de asemenea, o interesantă putere de concentrare. Precum Coroana, trandafirul este parfumul său optim, în timp ce ca piatră magică au smaraldul.

Steaua (din 22 iulie până în 22 august, corespondență cu Leu).

Participând la tradiție, steaua reprezintă egalitatea dintre pământ și cer. Este semnul tău în horoscopul țigănesc? Așadar, fii sigur că ești optimist și fermecător și îți place să te arăți în orice moment. Nativii Stelei sunt atinși de noroc, care îi favorizează și îi însoțește. În sănătatea ta, călcâiul lui Ahile sunt articulațiile tale. Dacă sunteți în acest semn, lemnul de santal și rubinul vă vor aduce bogăție, folosiți-le ca talisman.

Clopotul (din 23 august până în 22 septembrie, corespondență cu Fecioara).

Clopotul simbolizează punctualitatea și disciplina. Cei născuți sub acest semn zodiacal al tradiției țigănești sunt oameni organizați, ambițioși și iubesc perfecțiunea. Ei critică pe toată lumea, chiar dacă sunt dispuși să-i ajute pe ceilalți să crească într-un mod constructiv. Parfumul său perfect este gardenia, iar piatra sa magică, agata.

Moneda (de la 23 septembrie până la 22 octombrie, corespondență cu Balanță)

Simbolizează dreptatea și echilibrul, la fel ca echivalentul său, Balanța. Sunt oameni cu o mare înțelepciune pentru a rezolva orice conflict, antreprenori și optimişti și au un talent pentru companii, deoarece este un negociator excelent. Ca talismane are lavanda ca parfum și diamantul roz ca o piatră specială.

Cuţitul (din 23 octombrie până în 21 noiembrie, corespondență cu Scorpion).

Nu-l confundați cu pumnalul, deoarece pumnalul simbolizează schimbarea, învățarea și evoluția în funcție de zodia poporului țigănesc. Sunt oameni cu o minte analitică și un caracter puternic, îi atrag pe alții cu personalitatea lor și cu ușurință și eleganță pot fi iubiți și respectați. moscul și topazul îi dau energie.

Toporul (din 22 noiembrie până în 21 decembrie, corespondență cu Săgetătorul).

Toporul simbolizează libertatea și, potrivit acestui tip de horoscop, nativii lor sunt oameni iubitori în aventură, cam nesăbuiţi, dar cu o mare luciditate mentală și se pot adapta cu ușurință la orice situație. Parfumul lor este iasomie și piatra lor, turcoaz.

Potcoava (din 22 decembrie până în 20 ianuarie, corespondență cu Capricornul)

Participând la tradiția poporului țigănesc, acesta simbolizează efortul și munca. Cei născuți în această perioadă de timp sunt dedicați și perfecționiști în tot ceea ce fac, așa că obțin întotdeauna succes. Sunt întotdeauna dispuși să-i ajute pe cei care au nevoie și pot avea tendința de a cheltui mai mult decât este necesar. Parfumul citric și onixul ca piatră magică sunt elementele asociate Potcoavelor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel