Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie 2021. Bat clopote de nuntă pentru unii nativi. Momente de cumpănă pentru alții
WhatsApp
Horoscopul iubirii pentru noiembrie 2021 este avantajost pentru trei dintre zodii (Săgetător, Vărsător, Balanță), relativ bun pentru alte 5  semne și dezastruos pentru restul. Luna noiembrie este bună pentru cei care vor să repare anumite greșeli ale trecutului în dragoste. Este luna în care pot fi iertate anumite infidelități ori, în caz contrar, se poate adânci prăpastia dintre parteneri.
Horoscop 4 decembrie 2021. Berbecilor li se îndeplinește o dorință ascunsă; Leii și-ar putea da întâlnire cu marea dragoste: Previziuni complete

Săgetătorii, Balanțele și Vărsătorii sunt printre zodiile care vor avea parte de dragoste în luna noiembrie. Unii nativi de foc pot primi chiar inelul de logodnă.

Vărsătorii sunt foarte romantici. Ei își vor surprinde persoana iubită cu tot felul de cadouri. Cei care sunt singuri își  vor găsi marea iubire. Nativii Balanță se simt iubiți și apreciați și realizează că partenerul lor de viață este cel cu adevărat ales pentru inima lor.

Horoscop. Ultima săptămână a lunii octombrie aduce bani mulți doar pentru trei semne ale zodiacului. Află dacă te regăsești printre ele

 

Zodiile care stau binișor la capitolul dragoste sunt Berbecii, Racii, Leii, Fecioarele și Peștii. Berbecii se implică foarte multe în activitățile de cuplu, dar mai apare mic neînțelegeri, potrivit fanatik.ro.

Racii învață de la partenerul de viață cum să se echilibreze în fața situațiilor tensionate. Leii vor învăța să nu își judece partenerul de viață după niște aparențe. Leii cad deseori în capcana de a se antepronunța în legătură cu orice, fără s-o nimerească.

 

Horoscop. Zodiile care știu să ascundă o infidelitate. Trebuie să fii foarte atent, deoarece trădează ușor și fără să-ți dai seama!

 

Fecioarele sunt prinse în muncă, însă în puținul timp disponibil pe care îl au vor fi trup și suflet acolo pentru persoana iubită. Vor apărea și în cazul lor mici dispute în cuplu.

Peștii au un noiembrie mai bun față de octombrie din punct de vedere amoros, însă nu este unul grozav. În continuare infidelitățile trecutului le dau târcoale.

 

Zodii care stau prost la capitolul dragoste

 

Zodiile care stau cel mai prost la capitolul iubire sunt Taurii, Gemenii, Scorpionii și Capricornii. Taurii duc acasă conflictele de la locul de muncă, iar persoana iubită se satură de aceleași discuții. De aceea, se poate ajunge la o tensiune foarte mare în casa lor.

Horoscop. Astrologii au dezvăluit care sunt cele mai iubite zodii. Iată clasamentul 

 

Gemenii descoperă că persoana iubită nu este așa cum credeau, prin urmare există risc de despărțire în cazul lor. Ghinionul în dragoste îi urmărește pe Scorpioni în noiembrie.  Parcă orice întâlnire au este în van. Scorpionii primesc promisiunea de la astre că în decembrie va fi mai bine.

Capricornii devin insuportabili pentru cei dragi. Sunt irascibili, fac doar ce doresc, iar asta poate afecta serios viața de cuplu.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel