Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend 4 - 6 iunie 2021. Sfârșit de săptămână plin de distracție pentru Leu și transformări drastice pentru Pești. Previziuni pentru toate zodiile
WhatsApp
Horoscopul pentru weekendul 4 - 6 iunie 2021 vă spune tot ce vă rezervă stelele, precum și numerele norocoase pentru acest sfârșit de săptămână.
Horoscop weekend 4 - 6 iunie 2021. Sfârșit de săptămână plin de distracție pentru Leu și transformări drastice pentru Pești. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

În acest weekend ai starea de spirit necesară pentru a ieși și pentru a-ți întâlni noua iubire. Amintiți-vă că semnul dvs. este focul și aveți nevoie de un partener care să funcționeze mai mult în viața de zi cu zi. Aveți grijă! Astăzi, evitați să intrați în probleme care nu vă aparțin și fiți mai prudenți. Obțineți bani la care nu vă așteptați pentru o datorie sau primiți comisioane. Te întâlnești cu familia pentru a sărbători o zi de naștere. O dragoste caută să te întorci, dar încearcă să nu te lupți cu nimeni. Cumpărați haine și vă schimbați aspectul. Mergi la picnic duminică cu prietenii tăi. Cuplurile căsătorite ar trebui să aibă răbdare pentru că vor avea unele lupte. Numerele tale norocoase sunt 21, 33 și 90.

Taur

Veți avea foarte mult de lucru, iar șefii dvs. vor aprecia. Evită să fii defensiv și să cooperezi în tot ceea ce îți spun ei. Primești ajutor financiar de la un membru al familiei pentru a plăti o datorie care nu te-a lăsat să dormi. Începe să diferențiezi cine este în viața ta bun pentru a evita oamenii care vor să profite din urma dvs.. Aveți grijă la infecțiile pielii sau consultați-vă medicul. Intri la un curs sâmbăta și vei fi foarte activ. Dacă încă mai trăiești cu părinții, este timpul să fii independent și să trăiești singur, astfel încât să poți fi mai responsabil. În dragoste vei fi cel mai bun și foarte norocos în acest weekend. Dacă aveți deja un partener, va fi un weekend de mare pasiune. Dacă ești singur, o dragoste foarte pasională îți va apărea. Numerele tale norocoase sunt 23, 19 și 8.

Gemeni

Astăzi va fi o zi perfectă pentru a sărbători și pentru a te distra cel mai bine. Veți primi cadouri la care nu vă așteptați și o dragoste vă caută să vă surprindă. Fii atent la bani, nu cheltui prea mult și fii mai precaut. Mergi la sală pentru a face mai multă mișcare pentru că în iulie mergi la plajă și trebuie să arăți mai bine. Sâmbătă va fi o zi cu multă muncă pentru a pune în ordine tot ce este în jurul tău pentru că Gemenii sunt foarte dezorganizați și asta îi determină să aibă probleme în viața lor. Un frate te caută să împrumute bani de la tine. Fii atent cu vecinii, nu te încrede prea mult în ei pentru că vor să profite. Numerele tale norocoase sunt 23, 10 și 87.

Rac

Veți simți că puteți face tot ce aveți în minte și nu vă pierdeți inima atât de repede. Luați în considerare faptul că semnul dvs. îi place foarte mult succesul și caută întotdeauna să-l atingă în orice domeniu pe care îl desfășoară. Ajunge cu atâta gelozie, este bine să-ți iubești partenerul, dar să nu fii obsedat. Vei vedea că relația ta de dragoste va merge mai bine. Primești rude din străinătate pentru a merge la o nuntă. Cumpărați încălțăminte și haine. Un prieten te caută pentru sfaturi. Urmezi un curs de publicitate sau comunicare. Ieși la plimbare duminica sau la picnic. Cei căsătoriți au o sarcină la ușă sau nașterea copilului lor. Numerele tale norocoase sunt 31, 23 și 09.

Leu

Aveți în vedere o schimbare de casă sau de serviciu. Ține cont de faptul că trebuie să fii mereu într-o mișcare constantă, astfel încât energia ta pozitivă să se dezvolte mai mult. Ceri un împrumut pentru un autoturism. Unii prieteni vă caută pentru a începe o afacere. Nu te mai lupta cu partenerul tău, dă acea schimbare pozitivă relației și ieși mai mult ca să trăiești împreună. Dormi mai mult în acest weekend și îți vei reînnoi energia. Numerele tale norocoase sunt 03, 22 și 91. Va fi un weekend plin de petreceri și distracție, dar încearcă să te controlezi în alcool. Feriți-vă de bârfele de la locul de muncă.

Fecioară

Vineri este o zi norocoasă în rezolvarea problemelor noilor iubiri. Amintiți-vă că semnul dvs. este dominat de pasiune și de a fi mereu într-o relație. Mama ta îți va cere ajutor în probleme legale sau de pensie. Mergi la un medic pentru o tensiune arterială sau un control al oaselor. Fii atent la bârfe, nu vorbi prea mult despre problemele tale personale și începe să-ți selectezi mai bine prietenii. Sâmbătă și duminică sunt pentru a urma un curs de vindecare sau pentru a merge la un picnic. Veți avea un noroc pe 6 iunie cu numerele 09, 33 și 27. Cumpărați un cadou pentru un copil sau pentru partenerul dvs. Nu te întoarce cu o dragoste din trecut pentru că vrea doar să te rănească. Este mai bine să continuați așa cum sunteți.

 

Horoscop weekend 4 - 6 iunie 2021

 

Balanță

Vei avea un weekend de reînnoire a energiei și de aceea îți recomand să mergi cu toată atitudinea bună. Decideți să vă mutați de casă sau să locuiți lângă părinți. Procesați un împrumut auto. Veți ajuta un prieten să-și găsească un loc de muncă. Cumpărați haine și încălțăminte. Aveți grijă la durerile de dinți sau consultați medicul dentist. Vei întâlni oameni foarte asemănători cu tine și nu te vei mai întoarce cu iubiri din trecut pentru că te vor răni din nou. Veți avea un noroc cu numerele 24, 10 și 99.

Scorpion

Veți ieși din problemele dvs. financiare sau veți obține bani în plus, dar încercați să vă gestionați mai bine, deoarece semnul dvs. primește întotdeauna o mulțime de datorii și apoi nu știe cum să se conformeze. Este mai bine să fii mai precaut. Procedurile pentru o schimbare a locului de muncă vin pentru dvs. Urmezi un curs de drept sau relații internaționale sâmbătă. Te caută o dragoste veche din zodia Vărsător sau Pești, care va vorbi despre reîndrăgostirea de tine. Vei avea o lovitură de noroc cu numerele 00, 32 și 17. Ferește-te de accidente sau fii mai precaut. Încercați să rămâneți sănătos și faceți controale medicale. Scorpionii căsătoriți vor avea un copil.

Săgetător

Vineri va fi multă presiune la muncă sau la gândul a unor datorii. Luați în considerare că semnul dvs. lasă întotdeauna totul în urmă, așa că fiți mai ordonați în viața voastră. În munca dvs., vă solicită să ajutați la realizarea unui nou proiect de vânzări și acest lucru vă va lăsa un comision suplimentar. Fii atent, cineva din compania ta care este căsătorit se îndrăgostește de tine. Încearcă să nu ai probleme. Faceți un curs de design grafic sau fotografie pentru a vă pregăti mai mult, considerați că semnul dvs. este dominat de artă. Un prieten te va acuza de trădare, remediați problema. Mama ta te caută din cauza unei probleme de sănătate, ajut-o în orice are nevoie pentru că familia este mai întâi și apoi prieteni. Vei da o lovitură de noroc pe 6 iunie cu numerele 21, 07 și 66. În dragoste îți va merge întotdeauna bine, doar să nu fii atât de infidel.

Capricorn

Vinerea aceasta va fi norocoasă pentru semnul tău. În materie de jocuri de noroc sau loterie numerele dvs. sunt: ​​09, 33 și 27. Adaugă-ți ziua de naștere pentru a-ți personaliza norocul și vei vedea că primești niște bani în plus. Fii atent, la serviciu vor să te concedieze din cauza unui coleg, așa că vorbește cu coordonatorul sau șeful tău, astfel încât să nu aibă o impresie proastă despre tine. Veți avea o mulțime de petreceri în acest weekend și vă veți distra cel mai mult, dar să nu beți mult alcool. Dacă sunteți căsătorit, va fi un weekend nemaipomenit cu familia. Cumpărați un bilet de avion pentru a merge într-o călătorie săptămâna aceasta. 

Vărsător

Îți vei reveni în cele din urmă după pierderile emoționale suferite. Ești în momentul tău de a crește mai mult ca persoană și de a lăsa tot negativul în urmă, este timpul să te reînnoiești în toate. Ești invitat la o nuntă pe o plajă. Vei merge la petreceri în acest sfârșit de săptămână, astfel încât energia ta să fie reînnoită mai mult și să ai un spirit mai bun. Veți avea o întâlnire de familie pentru a cumpăra o casă. Veți obține o dragoste din zodia Berbec sau Balanță care va vorbi despre formalizarea relației. Feriți-vă de infecțiile cu transmitere sexuală, consultați-vă medicul. Veți avea un noroc cu numerele 34, 00 și 91. Obțineți niște bani, gestionați-i mai bine.

Pești

Vei trăi un weekend de transformare și asta înseamnă că te vei reînnoi complet pentru a părăsi acea dungă proastă pe care ai tras-o mult timp. Vă recomand să mergeți la o plajă sau la un râu pentru a face o baie și a fi la maximum. O nouă iubire intră în viața voastră foarte formal și puternic, pur și simplu nu fiți atât de intenși și nu vă arătați prea mult sentimentele. Te invită la o petrecere și te vei distra mult. Un prieten vine la tine pentru sfaturi despre divorț. Veți avea un noroc pe 6 iunie cu numerele 03, 22 și 61. Aveți grijă la accidente sau dacă aveți o mașină, conduceți cu precauție. Duminică va fi o zi perfectă pentru a ieși la plimbare cu părinții tăi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel