Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop week-end 3-5 septembrie 2021, previziuni pentru zodii: Zile pline de iubire pentru Tauri și Vărsători. Pentru Lei vine încununarea muncii
WhatsApp
Horoscop de week-end, perioada 3-5 septembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile pentru primul sfârșit de săptămână al lunii septembrie, aflat sub semnul zodiei Fecioară.
Horoscop week-end 3-5 septembrie 2021, previziuni pentru zodii: Zile pline de iubire pentru Tauri și Vărsători. Pentru Lei vine încununarea muncii

Luna august s-a încheiat, iar septembrie îi ia treptat locul, însoțind un Horoscop plin de surprize și noutăți. Primul weekend al noii luni (de vineri 3 până duminică 5 septembrie) nu pare să vrea să vă lase să stați cu mâinile în sân, preferând acțiunea și dând ceva mai multe bătăi de cap unor semne zodiacale.

Perioada în cauză pare a fi una pozitivă pentru toți cei născuți sub semnul Gemenilor, la fel cum cei născuți sub semnul Taurului vor avea ocazia să se bucure de câteva momente de liniște. Dragostea, potrivit prognozei, va însoți Vărsătorul pe toată durata weekend-ului, în timp ce Săgetătorul își va putea face un stoc de energie fizică și psihică pentru a putea face față zilelor următoare.

Nu rata: Horoscop lunar septembrie 2021: Luna renașterii pentru Berbeci și Lei, Balanțele și Vărsătorii vor lua decizii radicale. Previziuni complete

Horoscop week-end 3-5 septembrie 2021, previziuni pentru zodii

 


Mai jos, horoscopul în detaliu pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec - opoziția unor astre ar putea face ca weekendul viitor să fie unul dintre cele mai puțin norocoase ale lunii, atât în sfera muncii, cât și în cea sentimentală.

Cu toate acestea, grație determinării și manierelor tale, vei reuși să transformi diversele dificultăți în oportunități reale. Important este să nu te lași doborât și să continui să te ridici, continuând să înfrunți fiecare obstacol cu capul sus.

Taur - așa cum am menționat deja, horoscopul pentru acest prim weekend din septembrie anunță sosirea unor zile interesante și destul de liniștite pentru cei născuți sub semnul Taurului.

Seninătatea va învălui zodia în cauză pe tot parcursul weekend-ului și foarte puține evenimente, destul de rare în această perioadă, vor reuși să afecteze puțin liniștea obținută în cele din urmă. Apropierea partenerului și a celor dragi va fi resimțită în mod constant.

Gemeni - horoscopul pare să anunțe sosirea unor momente cel puțin optime în aceste zile.

Nu te vei putea plânge de nimic în dragoste, iar munca ta, în ciuda unor mici piedici, va continua să meargă bine. Totuși, aveți grijă să nu exagerați, deoarece energia nu va fi nelimitată și ar putea dispărea fără avertisment.

Rac - Deși săptămâna a fost marcată de suișuri și coborâșuri, weekendul ar putea fi singurul moment în care totul își urmează cursul corect, aducând cu sine favorurile astrelor.

Dacă vă gândiți să organizați o excursie în afara orașului sau pur și simplu să vă luați câteva momente de relaxare alături de cei dragi, acesta este momentul cel mai potrivit. Horoscopul nu pare să prevestească nimic negativ.

Leu - mari satisfacții ar putea ajunge în zodia Leu în următoarele zile. Fie că ne uităm la sfera profesională sau pur și simplu la cea sentimentală, Leii vor avea posibilitatea de a culege roadele semănatului, arătându-și mândria și fericirea pentru succesul obținut.

Fecioară - determinarea nu va lipsi pentru zodia Fecioară și, datorită unei poziții astrale destul de optime, weekendul în cauză îi va permite Fecioarei să obțină rezultate deosebite.

Cei care sunt în căutarea liniștii o vor găsi în sfârșit în următoarele zile. Luna septembrie pare să ascundă oportunități excelente pentru zodia în cauză.

Te-ar putea interesa și: Horoscop chinezesc septembrie 2021, Luna Cocoșului de Foc: Marea iubire își face loc în viața Maimuțelor. Previziuni pentru toate semnele

 

Balanță - horoscopul noului weekend, primul pentru luna septembrie, pare să ascundă oportunități de neratat pentru zodia Balanță. A vă putea organiza zilele nu va fi cu siguranță o problemă, mai ales dacă doriți să organizați ceva relaxant în compania familiei și a persoanei iubite. Discuțiile vor fi lăsate deoparte, dar este bine de reținut că tot ceea ce trebuie început va trebui să fie finalizat.

Scorpion - Din păcate pentru zodia Scorpion, acest weekend nu pare să aducă cu el un aer de pozitivitate.

Oboseala va fi poate resimțită într-un mod mai amplificat decât în zilele precedente și nevoia de odihnă și relaxare va deveni mai evidentă. Să te înconjori de oameni în care ai încredere și la care ții nu este niciodată un lucru de care să îți fie rușine sau pe care să îl regreți.

Săgetător - zile de refacere se întrevăd la orizont pentru Săgetător, mai ales având în vedere o revenire destul de agitată la serviciu. Horoscopul pentru acest prim weekend din septembrie nu pare să aibă intenția de a face excese, oscilând între recuperare și cheltuieli de energie. Echilibrul creat cu siguranță nu va fi perturbat în următoarele zile, mai ales pentru cei care pot conta pe prezența familiei și a celor dragi.

Capricorn - cu Luna în opoziție, cei născuți sub semnul Capricornului se pot simți ceva mai obosiți decât la începutul săptămânii, dar datorită lui Marte vor reuși să recupereze o parte din energia consumată în zilele precedente. Refuzul de a declina ajutorul celor dragi poate să nu ducă la nimic bun, așa că este recomandabil să vă lăsați mândria deoparte și să faceți cât mai mult posibil.

Vărsător - Dragostea cu siguranță nu va înceta să apară pe parcurs, sporindu-și favorurile odată cu sosirea weekend-ului care vine. Să te poți bucura de momente de intimitate cu partenerul, sau cu persoana iubită, nu va fi complicat și îți va ridica starea de spirit și va duce la o mai bună înțelegere a persoanei din fața ta și a sentimentelor tale față de ea.

Pești - săptămâna care tocmai a trecut s-ar putea să nu fi fost cea mai relaxantă din lună, câteva note haotice reușind să facă timpul să treacă mai repede, dar secătuind o mare parte din energia acumulată. Pe de altă parte, weekendul care urmează ar putea fi un moment bun pentru a recupera fizic și psihic, atâta timp cât vă decideți să lăsați deoparte toate disputele și să vă deconectați pentru câteva zile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel