Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop weekend 26-28 februarie. Balanțele primesc oferte de a intra în politică, iar racii - în afaceri
WhatsApp
Ultimul week-end din februarie se anunţă unul plin de energie şi optimism. Dar unele zodii vor fi complet luate prin surprindere de propunerile pe care le vor primi. Iată cum se prefigurează Horoscopul week-end-ului 26-28 februarie
Horoscop week-end 26-28 februarie. Balanțele primesc oferte de a intra în politică, iar racii - în afaceri

Horoscop week-end 26-28 februarie. Ce rezervă astrele nativilor celor 12 zodii. Previziuni pentru dragoste, sănătate și noroc. Pentru unele zodii, deși este sfârșit de săptămână, apar noi oportunități de dezvoltare în carieră.

Te-ar putea interesa și: Horoscop martie 2021, previziuni pentru toate zodiile. Efectul lui Neptun în Pești: Atenție la afecțiuni greu de diagnosticat

Horoscop week-end 26-28 februarie Berbec

 

Weekendul este momentul propice pentru a lua măsuri pentru a progresa și a atinge obiectivele pe care vi le-ați stabilit pentru a vă bucura de mai multă abundență. Elementul tău este focul, ceea ce te face să fii foarte intens în obiectivele tale și în ceea ce ești capabil să le realizezi, cum ar fi obținerea unui loc de muncă mai bun, continuarea studiilor sau a fi mai ordonat. 

Sfârșitul de săptămână vine însă cu muncă suplimentară, dar primiți și banii dintr-o datorie. O mai veche iubire te caută, după ce v-ați certat din motive de infidelitate:Fiți cinstiți și căutați să vindecați acea relație sentimentală. Lovitura ta norocoasă va fi cu numerele 0, 23 și 14. Cel mai bun sfat este să nu-ți pierzi calmul și să nu răspunzi cu agresivitate la nicio critică și plângere, încearcă să stai calm cu oamenii pe care îi iubești cel mai mult.

Horoscop week-end 26-28 februarie Taur

 

Vineri, presiuni la locul de muncă de care ați dori să fugiți, dar trebuie să vă amintiți că semnul dvs. are multă forță și că puteți să vă descurcați cu toate dificultățile care apar. Veți primi propunerea de a studia din nou, la sfârșit de săptămână, așa că profitați, deoarece pregătirea va deschide multe locuri de muncă în viitor, astfel încât viața dvs. profesională să fie cea mai bună. Este foarte bine să fii gospodar, dar este bine și să investești puțin în tine și să te răsfeți din când în când. 

Veți avea succes cu numerele 07, 33 și 17. Încercați să continuați cu rutina de exerciții care vă ajută să rămâneți în cea mai bună stare fizică. Evită să cazi în obsesia de a avea multă putere sau de a fi celebru, amintiți-vă că lucrurile vin la timpul potrivit.

 

Vezi și: Horoscop țigănesc. Patru zodii vor înota în bani în luna martie

Horoscop week-end 26-28 februarie Gemeni

 

Una dintre cele mai bune calități pe care o are semnul tău este comunicarea, de aceea ai darul de a înțelege oamenii și de a le oferi întotdeauna cele mai bune sfaturi atunci când trec prin dificultăți. Este timpul să studiați ceva legat de psihologie, astfel încât să puteți exploata acel talent. În aceste zile veți fi puțin melancolic cu lucrurile pe care le regretați, dar trebuie să înțelegeți că ceea ce vi se întâmplă este pentru a evolua, așa că uitați de vremurile rele și de toate pagubele pe care oamenii vi le-ar fi creat.

Vine Weekendul în care îți schimbi look-ul pentru a fi fabulos. Primești bani în plus la loterie cu numerele 03, 28 și 66. Fii mai prudent cu banii tăi, astfel încât să nu generezi invidie. Îți pui toate hârtiile în ordine pentru a călători.

Horoscop week-end 26-28 februarie Rac

 

Te ajung din urmă cu toate obligațiile, fie că este vorba de muncă sau de școală. Îți este greu să renunți la o relație din trecut, dar în acest weekend vei fi invitat la o întâlnire, așa că lasă în urmă ceea ce nu mai poate fi reparat și concentrează-te pe viitor. Vă recomand să purtați culori strălucitoare pentru a atrage mai multă dragoste și noroc. Începeți o nouă afacere în weekend. Nu fi leneș și încearcă să începi acea rutină de exerciții pentru a arăta cât mai bine. 

Nu cumpărați nimic din ce nu veți folosi, este o etapă în care trebuie să salvați. Numerele tale norocoase sunt 04, 33 și 71. Îți aranjezi casa, astfel încât să trăiești vesel și plin de fericire. Ignorați bârfele de la locul de  muncă, nu vă fac bine deloc.

Horoscop week-end 26-28 februarie Leu

 

Îți place să fii aplaudat și recunoscut în mediul tău de lucru, amintește-ți doar că trebuie să înveți să trăiești mai mult cu smerenie, pentru a nu genera energii neconstructive în rândul colegilor tăi. O dragoste din trecut se întoarce cu intenția de a te răni, așa că stai atent și încearcă să închizi odată pentru totdeauna acel ciclu dăunător pe care l-ai lăsat la timp. Decizi să lucrezi în puțin în weekend, astfel încât să poți cumpăra ceva sau să-ți termini plata datoriilor. 

La sfârșitul lunii februarie, aveți ocazia să analizați tot ceea ce mai aveți de făcut pentru a vă atinge obiectivele. O lovitură de noroc vine cu numerele 01, 28 și 77. Te afli într-o etapă de puternic magnetism, așa că rămâi pozitiv.

Horoscop week-end 26-28 februarie Fecioară

 

Nu merită să renunți, chiar dacă traversezi momente dificile, amintește-ți că acele vremuri proaste s-au încheiat pentru a face loc prosperității. Nu rămâneți într-o relație care nu vă satisface, dragostea este completă, nu jumătate și meritați mai bine. Veți avea ocazia să vă începeți propria afacere. O rudă vă caută să vă ceară sfaturi morale. 

Lovitura ta norocoasă va fi cu numerele 05, 44 și 81. Duminica revelației divine pentru semnul tău, întreabă îngerul tău de ce ai nevoie și vei vedea că ți se va da. Controlați-vă nervii, care cauzează probleme de anxietate, așa că începeți o rutină de exerciții pentru a elibera toate acele energii.

Horoscop week-end 26-28 februarie Balanță

 

Weekendul acesta îți recomand să ieși la plimbare dimineața sau noaptea pentru a petrece timp de calitate doar cu tine; pentru a obține seninătatea de care ai nevoie în aceste momente de disperare prin care treci. De asemenea, este o idee bună să mergeți la cumpărături, este important să vă răsfățați.

Dacă partenerul tău nu te prețuiește, ia-ți rămas bun, vei vedea că îți iei o greutate de pe umeri. Nu deveniți atât de obsedați de obținerea unei bogății materiale deosebite, abundența va veni atunci când vă așteptați cel mai puțin. Primiți o ofertă de colaborare într-o campanie politică. 

Numerele tale norocoase sunt 04, 33 și 81. O rudă te caută să te invite să pleci într-o călătorie. Cele mai remarcabile abilități sunt pentru drept, politică, comunicații și, mai presus de toate, rețelele sociale, așa că aplicați pentru a urma un curs în weekend. Schimbați-vă aspectul în aceste zile pentru a vă face să arătați mai încrezător.

Horoscop week-end 26-28 februarie Scorpion

 

În acest weekend banii vor veni, dar încearcă să fii mai econom și chibzuit. Nu încercați să cumpărați dragoste sau prietenii, amintiți-vă că semnul dvs. caută întotdeauna acceptare. Dar a venit timpul să căutați oameni sinceri în viața voastră. Va fi un weekend cu multe întâlniri, dar fără niciun angajament, așa că nu vă creați așteptări și fiți foarte clar cu privire la lucruri. Veți primi o propunere de locuri de muncă în weekend. 

Părinții tăi te caută să te invite să pleci într-o călătorie. Nu vă mai supărați, încercați să nu acordați importanță lucrurilor mărunte care vă pot supăra. O lovitură de noroc vine cu numerele 09, 33 și 27. Încearcă să folosești mai mult culoarea roșie în aceste zile pentru a atrage abundența. Nu cădea în excese precum alcoolul, mâncarea, viciile; rămâneți pozitiv.

Horoscop week-end 26-28 februarie Săgetător

 

Ești unul dintre cele mai adorabile semne ale zodiacului și de aceea ești mereu înconjurat de oameni care te iubesc. Totuși, asta atrage și energiile negative și invidia, așa că nu ar trebui să ai niciodată încredere în alții prea mult și să economisești puțin din succesul tău. Va fi un weekend încărcat, încearcă doar să-ți gestionezi timpul mai bine. Invitații să ieșiți la plimbare în această sâmbătă. Este timpul să ieșiți cu prietenii sau familia. Obțineți bani în plus pentru unele comisioane sau plăți din trecut. 

Este timpul să vă simțiți plini și îndrăgostiți, așa că deschideți-vă pentru a cunoaște oameni noi cu semnele Berbecului, Balanței și Leului, care vor fi foarte compatibili. Numerele voastre norocoase din acest weekend vor fi 03, 29 și 73. Încercați să adoptați un animal de companie, care vă va ajuta să fiți o persoană mai bună.

Horoscop week-end 26-28 februarie Capricornul

 

Weekend plin, vă puneți în ordine toate documentele importante, cum ar fi acte doveditoare pentru plăți, impozite și tot felul de acte, deoarece veți avea nevoie de ele în aceste zile. Veți fi invitat la o scurtă călătorie de weekend care vă va ajuta să vă reînnoiți energia. Un prieten va împrumuta bani de la tine, îți recomand să nu faci asta pentru a nu-ți risipi norocul. Ți-e dor de o veche dragoste care este foarte departe, încearcă să vorbești cu el, astfel încât distanța să nu mai pară la fel de mare.

Veți avea un noroc cu numerele 30, 21 și 17. Veți primi o recunoaștere specială de la șefii voștri, care vă va oferi un impuls pentru a continua în munca voastră. Dar nu mai fi atât de perfecționist, amintiți-vă că toți avem dreptul să greșim, așa că nu vă presați atât de mult. Pentru cei singuri, va fi un weekend în care veți cunoaște o persoană foarte compatibilă.

Horoscop week-end 26-28 februarie Vărsător

 

Acestea sunt zile de sărbători pentru ziua ta de naștere, nu uitați să vă înconjurați cu cei mai importanți oameni din viața voastră, dar având mereu grijă de dvs. pentru a evita contagierea. Încercați să vă controlați pornirile furioase împotriva partenerului dvs., amintiți-vă că uneori aveți impulsuri foarte bruște și asta vă face să luptați fără motiv. Este timpul să mergeți într-o călătorie cu partenerul dvs. pentru a întări legăturile care s-au slăbit de-a lungul timpului. Amintiți-vă că rutina este cea care îneacă chiar și cele mai bune relații. 

O lovitură de noroc vine cu numerele 01, 77 și 53. Combină-le cu data ta de naștere pentru mai mult noroc. Folosiți mai mult din culoarea roșie pentru a stimula abundența. Organizați-vă timpul în weekend, astfel încât să aveți timp să vă relaxați și să vă distrați cu prietenii.

Horoscop week-end 26-28 februarie Pești

 

Weekend prielnic pentru a vă pune ideile în ordine și a vă stabili obiective pentru a vă realiza planul de viață. Dar nu pune prea multă presiune asupra ta și mai bine încearcă să fii calm, să stăpânești emoțiile și sentimentele tale, astfel încât să poți merge mai departe în tot ceea ce îți dorești. Fii atent la problemele nervoase, încearcă să mergi la medicul tău. Vineri sărbătorești un prieten, va fi o zi de mare distracție. Vă recomandăm să verificați mașina înainte de a o folosi pentru călătorii lungi. 

Un fost partener se întoarce la viața ta cu intențiile de a te recuceri, îți recomand să închizi relația respectivă și să-ți concentrezi energiile pe a găsi pe cineva mai compatibil cu care să poți fi fericit. Lovitura ta norocoasă va fi în această sâmbătă, așa că încearcă să porți alb și albastru pentru a atrage mai multă abundență. Numerele tale norocoase sunt 05, 81 și 23, combină-le cu ziua ta.

Dacă ți-a plăcut Horoscopul  week-end-ului 26-28 februarie, s-ar tea să îți placă și Horoscop japonez 2021. Află care este zodia ta din cele 12 semne Junishi și ce spune asta despre tine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel