Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Topul celor mai plângăcioase semne ale zodiacului. Verifică facă te regăsești printre ele
WhatsApp
Unele persoane sunt foarte sensibile și plâng din cele mai diverse motive, chiar și în momentele de fericire. Altele însă vărsă greu o lacrimă. Și nu trebuie să ne fie rușine atunci când plângem și ne vede un cunoscut. Cu toții putem plânge și din motive pe care nu ni le putem adesea explica. Poate v-ați gândit la un film pe care l-ați văzut recent, ați văzut un filmuleț cu un pisoi foarte mic sau ați auzit încă un cântec romantic?  Ești și tu unul dintre semnele zodiacului care plânge mereu? Să aflăm clasamentul  de astăzi!    
Horoscop. Topul celor mai plângăcioase semne ale zodiacului. Verifică facă te regăsești printre ele

 Berbec: locul cinci

Cei născuți sub acest semn plâng destul de des, chiar dacă încearcă să nu arate niciodată! Nativii acestui semn sunt mult mai emotivi decât și-ar dori și le este foarte rușine de lacrimile lor. Berbecul poate plânge în orice moment și din orice motiv. Acești nativi sunt foarte emotivi și situațiile care le provocă lacrimi sunt luate ca e ceva personal! Dacă-l vedeți plângând, știți că el este foarte supărat.

 

Horoscop 25 iulie 2021: Sunt stelele aliniate în favoarea ta? Surprize de proporții pentru 2 zodii

 

Fecioara: locul patru

Lacrimi, lacrimi și iar lacrimi, Cei născuți sub semnul Fecioarei plâng des și întotdeauna din motive bine întemeiat. Dacă ceva nu le iese bine, nativi Fecioară apelează la lacrimi. Fecioara este un semn că se bazează foarte mult pe precizie și eleganță și atunci când ceva nu-i merge la fel de bine, se întristează și plânge. Deci, nu uitați că cei născuți sub semnul Fecioarei sunt persoane sensibile, chiar dacă par puțin ... egocentrici!

Horoscop. Trei semne ale zodiacului vor fi mai fericite în a doua jumătate a anului  

 

Pești: locul trei

Pe podiumul clasamentului nostru, îi regăsim și pe cei născuți sub zodia Pești. Cine s-a născut sub acest semn este o persoană sentimentală. Nativii Pești au o inimă mare, pot fi ușor răniți, chiar și atunci când nu ne așteptăm. Lacrimile lor sunt întotdeauna abundente, dar se usucă rapid. Nativii Pești sunt oameni fericiți chiar dacă sunt conduși de pasiuni puternice!

 

Horoscop. Aceste semne ale zodiacului nu încetează niciodată să flirteze. Partenerul tău este oare printre ele

 

Scorpion: locul doi

Scorpionul ocupă al doilea în clasament semnelor zodiacului care plâng întotdeauna? Sunteți siguri? Răspunsul la această întrebare este DA: cei născuți sub semnul Scorpionului plâng des și de bunăvoie! Cu siguranță nu îi veți vedea niciodată izbucnind în lacrimi în public și nu vor recunoaște că sunt plângăcioși. Cu toate acestea, Scorpionul este un semn care are multe responsabilități și, adesea, face alegeri și sacrificii cu adevărat grele. Există însă momente în care chiar și cineva la fel de puternic ca un Scorpion cedează emoțiilor.  

 

Horoscop. Topul celor mai răbdătoare semne ale zodiacului. Săgetătorii, imposibil de enervat

 

Rac: Primul loc în clasamentul semnelor zodiacului care plâng mereu

Cei născuți sub semnul Racului  sunt oameni care plâng cu adevărat tot timpul: fie din cauza unui pisoi mic sau din cauza unei știri triste, pe care au auzit-o la tv. Racul este un semn care se întristează repede și nu îi este rușine să o arate.  Nativii Rac sunt emotivi și își pot exprima ușor emoțiile. Așadar, nu vă faceți griji dacă îi vedeți plângând chiar și atunci când le oferiți un cadou sau după ce le spuneți că îi apreciați mult. Aceasta este o reacție normală a nativilor Rac.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel