Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop. Topul celor mai cochete semne ale zodiacului. Oare te regăsești printre ele?
WhatsApp
Vanitatea şi cochetăria femeilor, la fel şi simţul estetic şi pasiunea pentru modă, sunt influenţate, ca multe alte trăsături de personalitate şi subiecte de interes, de semnul zodiacal sub care se nasc.  Astrologul rus Ludmila Bulgakova a făcut torul celor mai cochete femei din zodiac.   
Horoscop. Topul celor mai cochete semne ale zodiacului. Oare te regăsești printre ele

Gemeni - Reprezentantele acestui semn sunt prietenoase, dar departe de a fi neserioase, așa cum pot părea la prima vedere. Cu toate acestea, femeile Rac stăpânesc excelent arta flirtului și nu se limitează niciodată să facă ochi dulci unui bărbat care le-a picat cu tronc. Ele le pot da speranță unui bărbat pentru o relație, apoi, cu ușurință, le arată spatele. În așa fel, victima este gata să le urmeze chiar și la capătul pământului. 

 

Citeste si: Horoscop financiar pentru 11-17 octombrie. Profituri pentru Balanțe. Taurii, sfătuiți să nu dea bani cu împrumut. O zodie se va îmbogăți

 

Balanța este un alt semn al energiei luminoase. Reprezentanții acestui semn pot comunica cu ușurință cu cei pe care îi simpatizează. Astfel, femele Balanță îi cuceresc pe bărbați cu o erudiție și un rafinamentul native. În același timp, îi atrag pe bărbații din jurul lor cu gesturi subtile, complimente rafinate, precum și cu faptul că nu le impun niciodată nimic.

 

Vezi și: Horoscop. Cele mai fricoase zodii: Patru nativi nu îndrăznesc să facă nimic și se tem de orice

 

Săgetător -  Cu farmecul lor nativ îi pot cuceri pe toți reprezentanții sexului opus, atunci când au nevoie de ei. Nativele Săgetător au un zâmbet cuceritor, un râs contagios și comunică atât de ușor încât bărbații sit că ea este aleasa inimii. Reprezentantele acestui semn nu caută să se căsătorească și nu fac presiuni în acest sens asupra bărbaților, lucru care îi atrage și mai mult pe aceștia.

 

Cât privește topul celor mai răbdătoare semne ale zodiacului, printre ele se numără cinci nativi

 

Rac - Persoanele născute  sub acest semn fac, deseori, sacrificii pentru a nu deveni ca o tornadă a  supărării. Cei născuți sub semnul Racului sunt cu adevărat foarte răbdători, însă, dacă i-ai înfuriat, este mai bine să pleci din țară pentru o vreme!

Taur - Atunci când se supără, nu se sfiește să-și arate nervii. Dacă sunteți prieteni cu cineva născut sub semnul Taurului, știți foarte bine că aproape nimic nu-l poate supăra. Acest semn, de fapt, este capabil să ierte fără probleme, dar, evident, așteaptă același tratament de la cei de alături.  

Scorpionul pare să fie un semn cu adevărat „anacronic” în acest clasament. Dacă ați avut vreodată de-a face cu un Scorpion, ați realizat că politica sa este să rămână calm mereu. Scorpionul constată și nu uită nimic. 

Vărsător -  Nativii Vărsător sunt capabili se ierte totul, de multe ori în detrimentul lor personal. Acest semn reușește să uite problemele și iartă cu adevărat pe toată lumea. Vărsătorii sunt prea buni pentru a-ți spune cu adevărat cum stau lucrurile pe care le iartă, dar nu le uită niciodată.  

Săgetător - Nativii Săgetător sunt foarte buni și blânzi, capabil de a fi prieteni loiali, care pot păstra secretele tale.  Săgetătorului îi place să aibă mulți prieteni, dar este conștient de dificultățile, defectele și eșecurile unor relații. Nativii sunt capabili să nu  se enerveze și, de asemenea, sunt întotdeauna fericiți și mulțumiți. Pe scurt, dacă ai un Săgetător în viața ta, nu încerca să-l enervezi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel