Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop săptămânal 7 - 13 iunie 2021. Schimbări drastice pentru Gemeni. Cum va influența Eclipsa și Mercur Retrograd fiecare zodie
WhatsApp
Horoscopul pentru săptămâna 7 - 13 iunie este aici. Sezonul eclipsei continuă pe nodul nordic, în timp ce Soarele rămâne în Gemeni. Joi, pe 10 iunie, tocmai vom avea luna nouă în Gemeni împreună cu o eclipsă de soare. Din punct de vedere emoțional, ce impact au eclipsele? Multe, evident. Deja în zilele dinaintea fenomenului, ne putem simți mai sensibili decât în ​​mod normal și le putem arăta altora schimbări de dispoziție frecvente și dezechilibru în luarea deciziilor. 
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 7 - 13 IUNIE 2021. SCHIMBĂRI DRASTICE pentru Gemeni. Cum va INFLUENȚA Eclipsa și Mercur Retrograd FIECARE ZODIE

Este recomandat să aveți grijă maximă de comportament, mai ales în situațiile în care o relație este în pericol. Dacă nu doriți să forțați despărțirea sau să pariați pentru a doua șansă, mai bine nu. Este clar că săptămâna aceasta nu există loc pentru indiferență sau trândăvie.

Odată cu energia Gemenilor care condiționează harta astrologică, vor veni în viața noastră noutăți, o mulțime de mișcări ale relațiilor și regândiri interne. În acest context, mulți dintre voi vor pune la îndoială aspecte importante din viața voastră, indiferent dacă sunt probleme sentimentale, profesionale sau alte probleme care pot fi cheia pentru a vă defini viitorul.

Este foarte probabil să nu găsim o soluție imediată la ceea ce punem la îndoială, că nu știm cu adevărat ce să facem. Cel mai bine este să rămâneți în modul ascultare. De fapt, energiile Gemenilor ne vor face predispuși să fim mai curioși și mai atenți decât de obicei.

 

Horoscop săptămânal 7 - 13 iunie 2021

 

Berbec

Dragă Berbec, așează-te și relaxează-te, pentru că tot ceea ce ai lucrat, toate acele ore, acele proiecte pentru care ai luptat vor începe să dea roade acum. Rezultatul întregii energii investite este pe cale să vină. Acum este timpul să vă bucurați puțin de ceea ce s-a realizat. Este, de asemenea, o săptămână importantă pentru comunicare, pe de o parte, suntem încă în Mercur retrograd, așa că va trebui să fiți mai clar atunci când vă exprimați dacă nu doriți să existe neînțelegeri. Și la aceasta se adaugă o eclipsă de Lună în Gemeni, joi, 10 iunie, și poate exista o schimbare, un nou început legat de o anumită comunicare, un nou proiect la vedere. Va schimba modul în care te gândești la ceva sau la cineva.

Taur

Dragă Taur, ia-o mai ușor, este imposibil să fii mereu deasupra, să strălucești mereu, să ieși în evidență. Îți place ca totul să-ți meargă bine și să fii recunoscut. Dar nu este întotdeauna cazul. Așadar, nu vă presați, vor mai fi și alte săptămâni pentru a vă arăta mai mult și mai bine. Și amintiți-vă că suntem încă în Mercur retrograd, astfel încât, pe cât sunteți eficienți și doriți să mergeți înainte, mediul dvs. poate continua să funcționeze foarte încet. Va fi dificil să faci lucrurile bine. Dar ferește-te de eclipsa de lună de joi, 10 iunie! În zona de venituri se poate deschide o oportunitate aici. În mijlocul confuziei, puțină lumină, Taur.

Gemeni

Dragi Gemeni, toată lumea presupune că ești o persoană foarte necompromisă, că dai totul și asta te face să nu fii foarte clar despre ce vrei. Ți-ai crezut propria poveste, te subestimezi. Și asta face totul foarte dificil atunci când trebuie să iei decizii. Lasă totul să se așeze puțin, nu vrei să fii în toate locurile simultan, gândește-te bine la ceea ce vrei. Săptămâna aceasta vine puternic cu o eclipsă de soare, joi, 10, în semnul dvs. Da, lucrurile vin sub forma unei schimbări drastice. Un început proaspăt complet, Gemeni. 

Rac

Dragă Rac, te uiți cu ochii la alte persoane și te compari cu ei. Ai înțelegere și sensibilitate pentru mediul tău, știi să ajuți atunci când ceilalți te trag în jos. Nu ești capabil să apreciezi ceea ce valorezi, să te răsfeți. Ai grijă puțin de tine. De asemenea, săptămâna aceasta vei fi un pic agitat, nervos, cu eclipsa de soare joi, 10 iunie. O energie care vă va face foarte intuitiv și receptiv, veți dori să vă înscrieți la toate mișcările care vă apară. Rac, spune da.

Leu

Dragă Leu, modul în care te ocupi de problemele din trecut este diferit acum. Așadar, lăsați aceste relații, oameni sau diverse probleme să vină la voi și să le înfruntați. Odată ce o vei face, vei merge mult mai ușor. Viața ta socială are multă forță odată cu eclipsa de soare de joi, 10 iunie, ceea ce te face să vrei chiar să începi de la zero cu un alt cerc de prieteni, să vezi oameni noi, fețe noi. Ai nevoie de conexiuni noi, acesta este obiectivul acestei săptămâni, Leu.

Fecioară

Draga Fecioară, încerci cu adevărat, ai prietenii tăi stând în fața ta și te gândești: „haide, haide, o să mă deschid, o sa le spun ce se întâmplă cu adevărat în interiorul meu, ceea ce simt”, dar nu există nicio cale. Vă este foarte greu să vă deschideți la un nivel emoțional profund. În ceea ce privește munca, eclipsa de soare de joi, 10 iunie, se întâmplă în zona vocațională, făcându-vă să vedeți clar anumite probleme legate de cariera voastră. Un moment bun pentru a evalua opțiunile, poate o nouă ușă se poate deschide, o nouă modalitate de a explora, Fecioară, mergeți mai departe.

Balanță

Dragă Balanță, ții lucrurile în spatele tău, acolo, în spatele multor straturi, totul bine acoperit, făcând să pară că nu-ți pasă, că nu te deranjează, dar vin zile în care apar fisuri în coajă și simți mai sensibil, și totul te deranjează. Nu ține lucrurile prea adânci. Și nu lăsați această ranchiună să ajungă la chestiuni ale inimii. Profitați de eclipsa de soare de joi, 10 iunie, pentru a avansa proiecte, prezentați idei, pentru că veți avea un vârf foarte puternic de creativitate care vă va ajuta să dezlegați câteva probleme care există acolo de câteva zile. Începe să scapi de lucruri, Balanță, și de sentimente.

Scorpion

Dragă Scorpion, îți place să spui da fără să te gândești. Vorbesc despre planuri și proiecte de lucru. Orice este valabil pentru tine atâta timp cât poți arăta că poți face asta, că ești cel mai bun, că poți face totul și multe altele. Sunt zile în care trăiești într-o cursă continuă în care singurul lucru la care ții este să câștigi și să arăți că nu ai competiție. Gândiți-vă la lucruri, pentru că vi se deschid multe oportunități de locuri de muncă odată cu intrarea pe Marte, planeta acțiunii, în sectorul dvs., vineri, 11 iunie. Puteți continua să vă gândiți să fiți numărul unu în toate, dar amintiți-vă că ziua are doar 24 ore. Nu te epuiza înainte de timpul tău, Scorpion.

Săgetător

Dragă Săgetător, ești din nou tu însuți, te întorci în ring. În mod normal, ți-aș spune să fii atent, să nu alergi atât de repede, să economisești energie, dar aceste zile sunt ca o vale în multe lucruri care trebuie să se întâmple, așa că profită de acest val de optimism. Când ești bine, ești de neoprit și poți orice îți propui. Fii inteligent și profită de când te simți într-o dispoziție mai bună pentru a trece lucrurile de pe lista infinită de TO-DO-uri. Joi, 10 iunie, are loc o eclipsă de soare și se întâmplă în casa ta de asociații, va fi un bun impuls de stimă de sine, profită de ocazie și lasă-te văzut, pune ordine în relațiile tale. Săptămâna asta vei fi la o mie de revoluții, Săgetător!

Capricorn

Dragă Capricorn, lucrezi la câteva lucruri de multe zile. Te lupți la locul de muncă, ești conștient de împrejurimile tale, te organizezi și nici atunci nu ești chiar mulțumit de rezultat. Mercur retrograd nu ajută la a vedea rezultate rapide, totul merge mai lent, mai multe complicații. Deci, profitați de aceste zile pentru a vă odihni, pentru a fi mai puțin responsabili, pentru a face lucrurile să se întâmple doar pentru că așa trebuie. Eclipsa de soare de joi 10 iunie se întâmplă în zona dvs. de lucru, pot exista vești bune, unele oportunități de îmbunătățire a locului de muncă. Încearcă să ai lucrurile clare, Capricorn, fii cu temele făcute.

Vărsător

Dragă Vărsător, uneori se declanșează dorința, de parcă ai avea multe tentacule, multe direcții și posibilități de urmat. Multe opțiuni se deschid în fața ta, atât de multe încât îți este greu să evaluezi ce este mai bine pentru tine, ceea ce îți dorești cel mai mult. Ai tendința să crezi că poți ajunge la toate, că poți încerca toate opțiunile. Fii atent, uneori întoarcerea este dificilă. Pentru a termina de adăugat distracția în această chestiune, joi, 10 iunie, există o eclipsă de soare care vă aduce mai multe posibilități de dragoste. Gândiți-vă de două ori și amintiți-vă că suntem încă în Mercur retrograd, feriți-vă de confuzie, Vărsător.

Pești

Dragi Pești, timpul! Timpul trece foarte repede, aveți atât de multe lucruri în minte, doriți să faceți atât de multe, mergeți în atât de multe locuri, începeți atât de multe proiecte și ajungeți să-l dezvoltați atât de mult în cap... Nu fi atât de conștient de restul, de mediul tău și economisește timp și spațiu pentru tine. Zilele tari se apropie pentru romantism cu Venus în zona inimii tale până la sfârșitul lunii. De asemenea, aveți Marte, planeta acțiunii, în aceeași zonă, așa că dacă aveți pe cineva în vizor, lucrurile s-ar putea accelera. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel