Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 25 - 31 octombrie, cu Mihai Voropchievici. Berbecul e în culmea fericirii! Leu, o schimbare foarte importantă te așteaptă
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, sâmbătă seara, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, darurile runelor pentru zodii pentru săptămâna 25 - 31 octombrie 2021.
Horoscop rune 25 - 31 octombrie, cu Mihai Voropchievici

Berbecul e în culmea fericirii. O dragoste nouă, fierbinte, ceva pasional. Bucurie pe Berbeci!

Taurul are o săptămână în care trebuie să-şi mobilizeze toate forţele, să susţină o bătălie mai furtunoasă, dar runa vine cu amendamente: lăsaţi disputele! Încercați să fiți calmi, totul se aranjează. 

Gemeni, fertilitate și belșug. Peste puţin timp, visele se vor împlini, încep să se dezlege poveştile de toamnă.

Racii au o săptămână de rezolvare a tuturor problemelor care îi frământă, care îi apasă, iar acum sunt obligaţi să găsească rezolvarea numai angajând câte o discuţie sinceră, deschisă cu ceilalţi membri ai familie. Nu pot singuri, pentru că ei sunt familişti convinşi. 

Leu, rămâneți în așteptarea unei schimbări foarte importante. Acasă, curând, să fiţi pregătiţi. Lucruri bune trebuie să vină în casa Leului. O schimbare foarte importantă.

Fecioara are o săptămâna de protecţie divină din toate punctele de vedere. Nicio energie negativă nu-i atinge în săptămâna care vine așa că pot face toate năzdrăvăniile.

 

Horoscop rune 25 - 31 octombrie

 

S-a întâmplat pentru Balanţe să-i lovească şi pe ei Vunjo. Deci, pentru săptămâna viitoare, Balanţele au câştigat pe toate planurile, să fie sigure, li se îndeplinesc toate dorinţele, dar nu cele abracadabrante.

Scorpion are o săptămână în care trebuie să fie forţos, rezistent, trebuie să aibă puterea să depăşească alte provocări ale soartei care vin zilele viitoare. Trebuie să fiţi puternici, daţi o probă de încercare săptămâna viitoare.

Săgetător, sunteți pe o pojghiţă de gheaţă săptămâna viitoare, o pojghiţă foarte subţire, deci trebuie să fiţi foarte prudenţi. Atenţie la cum vă exprimaţi, că nu sunteţi oameni răi.

Capricorn, trebuie să ai răbdare! Nu forțați mâna norocului pentru că toate surprizele plăcute sunt așteptate. În caz contrar, ei pot să nu mai primească nimic.

Vărsător, ai nevoie să îți consolidezi poziția. Trebuie să demonstrezi cine ești pentru că spre finalul anului se lasă cu o căsătorie.

Pești, atenție, veți primi un mesaj! Fiți pregătiți să-l recepționați! Aveți parte de lucruri frumoase şi plăcute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel