Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 12-18 iulie, cu Mihai Voropchievici: Scorpionii - puși pe bătălie. Peștilor, fiți pregătiți pentru marea schimbare
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, 10 iulie, Horoscopul Runelor pentru perioada 12-18 iulie. Iată previziunile pentru zodii în săptămâna care urmează. Va fi o săptămână de comunicare: Scorpionii, puși pe bătălie, mesaj dublu pentru Săgetători
Horoscopul runelor în săptămâna 19 - 25 iulie, cu Mihai Voropchievici: Peştii se pregătesc de o săptămână de VIS. Zodia care trebuie să fie puternică în aceste zile

Berbecul este pe punctul de a se muta din casă sau de la serviciu. Vor căuta opțiunea cea mai benefică și vor acționa favorabil în una dintre cele două.

Taurul are o săptămână cu multă muncă și mulți nervi. Astrele vă încurajează să fiți puternici.

Gemenii își vor găsi rezolvarea problemelor, purtând un dialog cu membrii familiei, convocând un consiliu de familie. Deci, nu să rezolve singuri! Nativul zodiei Gemeni nu este sfătuit să-și rezolve singur problemele. Cereți ajutor și soluționarea vine.

Racul primește vești bune, cadouri surpriză și o sumă de bani importantă. Pentru toată luna sunt vești bune.

Și în această săptămână nativul zodiei Leu se bucură de fertilitate și belșug. Vine câștigul de bani!

Pentru Fecioare, runele șoptesc să aveți puțină răbdare. Să nu forțați mâna norocului săptămâna viitoare, pentru că surprizele plăcute sunt făcute pentru cei care știu să aștepte.

Este o zodie care, chiar dacă îi supără pe toți, nu ia bătaie. A apărut luna de protecție pentru nativii din zodia Balanță. Balanțele sunt în siguranță.

Scorpionul este pus pe bătălie săptămâna viitoare. Runa îi sfătuiește să stea calmi, fără ceartă și scandal. Luați-o cu duhul blândeții.Nu fiți îngrijorați!

Săgetătorii au un mesaj dublu: trebuie să se relaxeze, iar grijile privind o rudă cu o stare precară de sănătate, sunt nefondate. Nu trebuie să vă mai faceți griji pentru starea de sănătatea a celor apropiați, pentru că nu este cazul. Dar mai treceți e la cei pe care nu i-ați mai vizitat.

Pentru Capricorn, săptămâna viitoare este o săptămână de comunicare. Primesc mesaje audio, video.

Vărsător: Astrele vă anunță o călătorie. V-ați pregătit? E vacanță, e frumos! Poate să fie o călătorie mai lungă, mai scurtă. În tot cazul, aveți drumuri de făcut.

Pentru Pești este mai bine să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte, foarte importante. Se anunță schimbări masive, pentru toată luna! Să fiți pregătiți pentru schimbări! 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel