Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop rune 12-18 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici. Interval extradordinar pentru o zodie: Vor fi plini de energie și idei noi
WhatsApp
Horoscop rune 12-18 aprilie 2021. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna viitoare, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3. 
Horoscop rune 12-18 aprilie 2021, cu Mihai Voropchievici

Horoscop rune 12-18 aprilie 2021, Mihai Voropchievici. Intervalul menționat va fi grozav pentru Berbeci. Iată predicțiile pentru fiecare zodie. 

BERBEC

Luni, berbecul va fi plin de energie și va avea idei noi, trend care va continua toată săptămâna. Berbecul trebuie să se elibereze de orice gând negativ. Nativul din această zodie își va face ordine în gândire și va fi optimist și recunoscător.  

TAUR

Nativul din Taur va fi cumpătat și va analiza toate lucrurile importante care au fost în viața lui în perioada precedentă. El își dă seama că trebuie să facă niște schimbări pentru a îndrepta lucrurile, pentru a o lua pe alt drum. Va fi o perioadă de recalibrare.  

GEMENI

Nativii acestei zodii își vor tempera dorințele. Gemenii se vor reculege, vor face un pas înapoi, își vor analiza viața și își vor da seama că vor prea mult. Ei se decid că trebuie să renunțe la dorințele și la cerințele exagerate, mai ales la cele care presupun cheltuirea de bani. 

RAC

Racii trebuie să ia decizii bazate doar pe intuiție și să nu se mai lase influențați de cei din jur. Acești nativi cu suflet extraordinar trebuie să ia decizii doar prin prisma a ce se află în interiorul lor. Sfatul numerologului: Acceptă schimbarea care vine cu Luna Nouă. 

LEU

Leul trebuie să fie egoiști și să se bazeze pe ce au ei nevoie. Nu trebuie să-i intereseze ceilalți din jur. Luna Nouă în Berbec înseamnă că acești nativi se vor pune pe ei pe primul loc.

FECIOARĂ

Fecioara trebuie să lupte pentru ceea ce-și dorește. Nimeni nu va veni să le ofere exact ce-și doresc, așa că vor trebui să-și ia inima în dinți și să facă schimbări. 

Horoscop rune 12-18 aprilie 2021

 

BALANȚĂ

Balanțele, de obicei în cumpănă, vor rezolva o serie de lucrui extraordinare. Au o forță lăuntrică ieșită din comun. 

SCORPION

Scorpionul va ieși din zona de confort și va căuta oportunități de afaceri sau sentimentale. Scorpionul a avut o perioadă de confort, nu s-a deranjat. Acum va face eforturi și va descoperi noi pasiuni. 

SĂGETĂTOR

Săgetătorii vor avea posibilitatea să facă schimbări în plan sentimental. Nativii trebuie să aibă curaj să ia decizii cu privire la viața sentimentală. Sfatul numerologului este să aleagă fericirea.

CAPRICORN

Capricornii au o lectie de învățat: să nu le mai fie teamă de greșeli. Trebuie să iasă și ei din zona de confort. Va fi necesară o schimbare. Sfatul numerologului: nu te teme de greșeli.

VĂRSĂTOR

Vărsătorul merge cu capul înainte, dar se uită spre trecut. Acest nativ trebuie să nu se mai întoarcă în trecut și să meargă înainte. Sfatul numerologului: trăiește pentru tine și trăiește acum.

PEȘTI

Sfatul numerologului pentru nativul din Pești este să nu mai stea ascuns în sufletul său. "Nu mai ține în tine toată durerea și vindecă-te o dată pentru totdeauna", spune Mihai Voropchievici

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel