Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop martie 2021. Previziunile lunii Mărţişor pentru fiecare zodie
WhatsApp
Luna martie aduce primăvara şi în astre, cu schimbări promiţătoare pentru fiecare zodie şi aduce un îndemn la joacă şi distracţie pentru patru zodii pentru a-şi reface pofta de viaţă şi bucuria de a trăi. 
Horoscop special. Dragoste și bani: 6 semne zodiacale vor da marea lovitură în vara anului 2022

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Luna începe cu Marte, planeta ta conducătoare, care se mută în casa de comunicare și informații. A vorbi tot ce ai pe suflet și a cere ceea ce vrei este deja destul de ușor pentru semnul tău de foc, dar acest tranzit va elimina orice îndoieli persistente în acest domeniu al vieții tale. Concentează-ţi eforturile spre munca de zi cu zi, treburile și interacțiunile - acestea pot părea niște lucruri lumești pentru o energie marțiană atât de puternică, dar luarea acestei rute va duce la cele mai mari recompense. Vei străluci pozitiv în timp ce vei realiza lista de sarcini și vei atrage atenția grupului, impresionându-i pe cei din jur în acest proces. S-ar putea să nu fie în măsură să se potrivească cu entuziasmul tău, însă nu ții cont de asta.

Perioada preferată a anului, sezonul Berbec, începe pe 20 când soarele se mută în semnul tău pentru șederea anuală de o lună. În această perioadă te vei simți de-a dreptul de neoprit. Este un moment minunat pentru a-ți realiza visele și a-ți asuma riscuri pe care le-ai amâna în mod normal, mai ales când vine vorba de dragoste, datorită faptului că Venus se alătură soarelui pe 21. Sezonul Berbec tinde să facă pe toată lumea puțin mai tensionată și abordarea obișnuită a 'coarnelor' tale ar putea duce la ciocniri sau fricțiuni incomode.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Pregătește-ți cea mai fermă strângere de mână și cel mai câștigător zâmbet, Taur. Luna aceasta este șansa ta de a câștiga prieteni și de a influența oamenii. Planeta guvernantă Venus s-a mutat în sectorul tău de carieră la sfârșitul lunii trecute, iar interacțiunile tale la locul de muncă vor fi impregnate de energia sa pentru o mare parte din luna martie. Privit într-un fel, acest tranzit este oportunitatea ta de a redescoperi (sau de a realiza pentru prima dată) ceea ce îți place cu adevărat la locul de muncă. Privit într-o altă lumină, puțin mai cinică, a avea Venus în zona carierei tale înseamnă să ai un as în mânecă atunci când vine vorba de negocierea cu cei mai mari sau de o rețea cu conexiuni promițătoare. Oricum, poți lucra acest momentîn beneficiul tău.ți.

Venus se va muta în casa ta de prieteni și comunitate pe data de 21. Cercul tău social mai larg îți solicită prezența, dragă Taur. Contactează prietenii cu care îţi place să petreci timpul, dar nu sunt întotdeauna primii pe care îi apelezi. Este timpul să te reconectezi cu acești oameni. 

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Mercur retrograd de luna trecută ți-a încercat răbdarea și ți-a testat hotărârea, dar astrele sunt pe cale să compenseze aceste întârzieri și frustrări în mare măsură. Și anume, pe 3 martie, Marte se va mișca în semnul tău și va servi drept impulsul pe care l-ai dorit, îmbibându-te cu energia, motivația și încrederea de a fi complet tu. Lasă-ţi timiditatea și setează-ţi așteptările cât de mult doreşti - luna aceasta vrea să iei volanul cu ambele mâini. 

Următoarea fază lunară de pe data de 13 te va ajuta să îţi clarifici obiectivele carierei și să netezeşti niște 'denivelări' pe calea ta. Mercur se va muta în zona ta de lucru câteva zile mai târziu, pe 15 și va dezvălui exact modul în care te poți folosi de darul tău pentru a excela. 

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Martie începe în liniște pentru tine, Rac, punându-te într-o stare de spirit de reconstrucţie și reorientare. După un Mercur retrograd destul de îngrozitor luna trecută, este bine să iei o săptămână sau două să te reîncarci și să restabileşti priorităţile. Da, acest lucru înseamnă evitarea emisiunilor TV preferate, dar înseamnă, de asemenea, să te gândeşti la deciziile tale din ultima lună și să vezi unde te-au adus. Nu lăsa această linie de gândire să deschidă momente de regret inutil - mai degrabă, ar trebui să revizitezi trecutul recent pentru a învăţa lecţii pentru viitorul imediat. Acesta este un moment minunat pentru a te asigura că eşti pe drumul cel bun și, dacă este necesar, pentru a corecta cursul înainte de a merge mai departe.

Sezonul Berbec, care începe pe 20, va menține această temă, deoarece este oportunitatea ta anuală de a verifica progresul tău profesional. Când Venus se alătură soarelui în sectorul carierei tale a doua zi, gândurile tale se vor îndrepta în mod specific spre conexiunile sociale pe care le-ai creat la locul de muncă și modul în care acestea te servesc. Poate colega de serviciu a devenit o prietenă dragă și în afara biroului. Poate că ai găsit în sfârșit un mentor de la care poți învăța foarte mult. Sau este posibil să cunoști persoana potrivită care te va ajuta să te ridici și să te apropii ușor de obiectivele pe termen lung.

 

Leu (23 iulie - 22 august)

Luna nouă va sosi pe 13 și vă va cere să examinezi sistemele care îţi oferă sprijin. S-ar putea să descoperi că te bazezi pe o combinație a propriilor eforturi și ale altora - poate partenerul/ a, părinții sau prietenii. 

Soarele se mută în Berbec pe data de 20, începând o lună plină de poftă de viaţă. Simți această senzaţie de fiecare dată când sezonul Berbec se rotește, dar anul acesta va fi mai greu. În circumstanțe obișnuite, acesta este un moment minunat pentru a face o călătorie îndepărtată sau pentru a începe un nou hobby care te expune la oameni noi. Mișcarea și interacțiunile tale pot fi limitate în acest moment, dar poți găsi totuși oportunităţi în împrejurimile tale imediate. Următoarele 30 de zile se vor simți mult mai calde și mai pline de satisfacții dacă îți poți lărgi orizontul de acasă, poate prin aderarea la un club de carte sau prin adăugarea unei plante la colecția ta. Provoacă-te într-un mod care ajută creșterea.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Pe măsură ce începe această lună, amintiți-vă mesajul de bază de luna plină de luna trecută, care a avut loc în semnul tău. Ești capabil, chiar și atunci când șansele sunt împotriva ta, chiar și atunci când vocea din capul tău te critică, ești atât de capabil. Dacă totuși pui la îndoială potențialul tău, marchează calendarul în ziua a 3-a din martie, când marele Marte se va muta în sectorul tău de carieră. În loc să-ți respingă îndoiala de sine, acest tranzit îl va îneca pur și simplu, subliniind ambițiile tale și împingându-te să acționezi, defectele minore o să se spulbere.

E ceva ce ai fost nerăbdător să faci; să execuţi un proiect cu pasiune și să-l arăţi lumii; să-ți ceri recompensa și să o primești cu promptitudine. Dar această dorință este de obicei împiedicată de dorința înnăscută a semnului tău de a lustrui și perfecționa. Doar de această dată, ignoră acest instinct și vezi ce vine. Recunoașterea și recompensele vor urma probabil și, poate mai important, vei reconsidera înțelegerea a ceea ce înseamnă a fi „suficient”.

 

Balanță (22 septembrie - 23 octombrie)

După un început de martie lin, mulțumită în mare parte lunii pline de pământ de luna trecută în casa ta de confidențialitate și restaurare, vei avea două oportunități strălucitoare de a vte concentra pe munca, sănătatea și rutinele tale cu concentrare și aplomb. Primul va veni pe 13 în tandem cu luna nouă, ceea ce te va ajuta să vezi unde ar trebui să fie prioritățile tale de sănătate și unde poți elibera o oarecare presiune. Al doilea va sosi pe 15, când Mercur se mută în Pești și aduce noi activități în viața ta de zi cu zi. Organizarea va fi cheia pentru a-ţi menține capul deasupra apei, pe măsură ce lista de sarcini crește și programul tău ajunge la capacitate maximă.

Luna plină pe 28 va avea loc în semnul tău, subliniind toată munca pe care ai făcut-o în ultima lună - și, mai important poate, de ce acele eforturi sunt importante şi trebuie sărbătorite. La fel ca semnul tău vecin Fecioara, ai tendința de a fi perfecționist, ceea ce te poate obliga să refuzi lauda și iubirea de sine. Lasă această fază lunară să îţi reamintească să te bați pe spate, chiar și atunci când ţi-ai acorda o notă de nouă din 10.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ar putea fi gri și sumbru afară, dar stelele îți oferă o pauză de primăvară pentru suflet. Nu numai că soarele a fost în casa ta de plăcere de când a început sezonul Pești luna trecută, dar luna nouă îi va face o scurtă vizită pe 13 și Mercurul cerebral va veni pentru o ședere puțin mai lungă pe 15. Drept urmare, vei lua foarte în serios timpul de joacă şi distracţie. Voăzând umorul în toate lucrurile și chiar jucându-te, te vei simți incredibil de împlinit - iar luna nouă te va ajuta să îți dai seama de ce anumite lucruri provoacă bucurie altora. 

Soarele se va muta în sectorul tău de sănătate pe data de 20 și îţi va îndrepta gândurile către nevoile tale (odihnă, întinerire, reflecție) care s-ar putea să nu aprindă nicio pasiune, dar să vă țină totuși pe linia de plutire. Acum vine întrebarea - poți găsi bucurie pur și simplu având grijă de tine, Scorpion?


Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

A fost o mare uşurare când Mercur retrograd s-a încheiat la sfârșitul lunii februarie și a ridicat ceața în care te-ai găsit pentru o mare parte a lunii. Mai multă ușurare în prima fază a lui Mercur este pe drum, când se strecoară în casa și zona de domiciliu pe 15. În mod normal, marea necunoscută îți face semn să îți neglijezi sarcinile gospodărești, dar vei găsi mai satisfăcător să-ți răspunzi nevoilor interne. Acest lucru nu înseamnă doar că vei ajunge în cele din urmă la organizarea teancului de haine pe acel scaun - ai putea, de asemenea, să te concentrezi mai mult la modul în care ai grijă de casa ta și de oamenii care locuiesc în ea. 

Vorbind despre sentimentul de bine, sezonul Berbec va începe pe 20 și va începe un moment de întinerire creativă. Căutați oportunități de a vă exprima bucuria și simțul umorului - ambele vor fi din abundență luna următoare, dacă ții cont de mesajul soarelui de a acorda prioritate momentelor de joacă. Odată cu această perioadă de exuberanță, va apărea în mod natural o anumită vulnerabilitate. Oricât de mult îți place să ții oamenii la distanță, este important să îi lași să intre dacă vrei să-ți împărtășești viziunea.


Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Este cel mai mare vis al unui semn al pământului: toate lucrurile practice vor fi obiectivul tău pentru luna viitoare. În primul rând, Marte va supraîncărca sectorul care stăpânește bunăstarea și rutinele, făcând chiar și cele mai enervante sarcini de întreținere personală să se simtă ca o briză uşoară. De fapt, s-ar putea să te simți motivat să te îngrijeşti și să revizuieşti micul dejun (o oală de cafea neagră nu face o masă) sau să introduci pauze regulate în ziua ta de lucru. Acesta este un moment excelent pentru a acționa după obiectivele pe care le-ai amânat în ceea ce privește starea de bine - pur și simplu abordează-le cu blândețe și respinge mentalitatea de 'totul sau nimic' dacă te abaţi de la curs.

Următoarea este zona ta de comunicare, care va fi tranzitată de luna nouă pe 13 și o ședere mai lungă a lui Mercur pe 15. Primul îți va aduce claritate gândurilor. Două zile mai târziu, Mercur îţi va arăta cât de mult poți realiza după acea seară de linişte mentală. Mintea ta nu va fi liniștită în timpul șederii lui Mercur, dar va fi cu siguranță eficientă. Rezolvarea problemelor, medierea și dezbaterile ocazionale vor alunga oboseala. În schimb, vei găsi un nou sentiment de realizare atunci când îţi pui creierul la lucru și desfășori orice puzzle care îţi este pus în față.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Sezonul Peștilor te găsește întotdeauna cu bani în mintea ta. Oricât de mult ți-ai dori să te gândești la tine însuți, dincolo de limitele domeniului material, problemele financiare îți vor atrage atenția în prima jumătate a lunii martie, iar activitatea sporită în zona ta de bani la jumătatea lunii nu va face decât să îți sporească conștientizarea numerarului. În primul rând, pe 13, luna nouă îţi va arăta de ce este atât de important să acorzi atenție finanțelor tale, fără judecată, rușine sau anxietate. Adoptarea unei perspective obiective te va ajuta să determini ce este mai bun pentru sănătatea ta financiară. Și apoi, pe 15, când Mercur se mută pentru o scurtă ședere, vei găsi mijloacele pentru a începe să faci mișcări către obiectivele pe care ţi le-ai propus. 

Din fericire, Marte îți va supraîncărca casa de plăcere și de joc de pe data de 3, cerându-ți să îți iei ceva timp liber în mijlocul eforturilor tale de a face bani.

 

Pești (19 februarie - 20 martie)

Marte se mută în zona de casă pe 3, stabilind scena pentru o lună petrecută cu în 'cuibul' tău. În sfârșit, vei avea energia decisivă de care aveați nevoie pentru a înfrumuseţa casa. Ai o idee foarte clară despre ce înseamnă confortul pentru tine chiar acum, dar nu lăsa asta să înlocuiască nevoile celor dragi. 

Luna nouă de pe 13 ajunge în semnul tău, stârnind optimism și nesiguranță în egală măsură. Dacă este posibil, petrece puţin timp singur în această fază lunară și petrece-l gândindu-te la tine însuţi - așa cum eşti chiar în acel moment, cine ai putea fi în două săptămâni pe luna plină și persoana care ai putea deveni chiar dincolo de acel punct. Capacitatea ta de a crește este nelimitată. Pur și simplu trebuie să identifici direcția către care doreşti să te extinzi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel