Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, luni, 23 septembrie 2019
WhatsApp
Horoscop. Ziua aceasta îi inspiră pe nativii din Gemeni și îi  fac să-și dorerească să se bucure mai mult de viață, iar pentru Scorpioni, nostalgia devine apăsătoare, îi roade, îi macină.
Vărsătorii sunt foarte bine aspectați în domeniul studiilor sau al învățării

Berbec

Vei resimți nevoia să petreci mai mult timp cu persoanele dragi chiar dacă la locul de muncă sunt destule proiecte. Încearcă să fii mai diplomat.

Taur

Îți dai seama că ai cam lenevit și că este cazul să treci serios la treabă, atât acasă cât și la serviciu. Este o zi nemaipomenită pentru curățenie. 

Gemeni

Ziua aceasta te inspiră și te face să îți dorești să te bucuri mai mult de viață. De dimineață până seara cauți ocazii de distracție și de ieșit în oraș. 

Rac

Sună-ți rudele mai în vârstă și acordă-le din timpul tău. Au mare nevoie să simtă că îți pasă de ele. Totuși nu exagera problemele prin care trec, ci încearcă să le minimizezi. 

Leu

Comunici cu ușurință și reușești să treci mai repede peste micile supărări provocate de cei care nu îți acordă recunoștință. Întreabă-ți frații sau surorile dacă au nevoie de ajutor. 

Fecioară

Vei face față cheltuielilor fără a te chinui ca altădată. Parcă acum, totul îți iese mult mai ușor. Împarți eficient bugetul familiei și vei face și economii. 

Balanță

Îți recapeți pofta de viață și de a te manifesta fără frică. Cu Soarele, Mercur și Venus în semnul tău poți profita de puterea de convingere pentru a obține un avantaj.

Scorpion

Nostalgia devine apăsătoare, te roade, te macină, dar te și ajută să conștientizezi mai bine unde ai greșit în ultima vreme. Nu îți lua mai multe proiecte decât poți duce. 

Săgetător

Participi la un eveniment cu mulți oameni și vei fi ușor observat datorită energiei și entuziasmului arătat în momentele cheie. Încearcă să nu te lauzi. 

Capricorn

Mergi cu încredere la superiorul tău și spune-i că vrei mai mult de la locul actual de muncă. În plus, oferă-i argumente și dovezi că meriți. 

Vărsător

Ești foarte bine aspectat în domeniul studiilor sau al învățării. Citește o carte, urmărește o conferință sau poartă o discuție cu un om mai învățat ca tine. 

Pești

Dacă ai nevoie de bani, poți apela cu încredere la cunoscuți sau rude. Te vor ajuta fără discuții și astfel vei mai scăpa de stres. Fii sigur că ai toate actele la tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel