Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, joi, 27 februarie 2020
WhatsApp
Horoscop. Capricornilor le-ar  plăcea să fie responsabili doar pentru problemele lor, nu și pentru ale altora.
Fecioarele sunt  în continuare zăpăcit din cauza lui Mercur retrograd

Berbec

Venus, aflată prin semnul tău, se pregătește de un careu cu Pluto. Este posibil să ai prea multe nemulțumiri legate de partener sau de propria persoană.

Taur

Ies la iveală lucruri ascunse de către persoana iubită, care nu îți fac deloc plăcere și care te fac să îți dai seama cât de vulnerabil ești.

Gemeni

Reușești să scapi basma curată în timp util din toate încurcăturile provocate chiar de tine. Vei răsufla ușurat și vei învăța multe lecții.

Rac

Azi ai tendința să asculți orbește de ceilalți, în niciun caz să îți spui propria părere sau să acționezi în funcție de experiența ta.

Leu

Respingi orice inițiativă a colegilor care nu te pune în valoare cu adevărat. Nu contează că este nevoie de ea, atâta timp cât nu ai nimic de câștigat.

Fecioară

Ești în continuare zăpăcit din cauza lui Mercur retrograd, dar aspectul pozitiv al acestuia cu Marte îți conferă răbdare și capacitatea de a selecta ce e bun sau nu.

Balanță

Cei din jurul tău au diferite nemulțumiri și tu vei crede imediat că le au și din cauza ta. Dar nu este deloc așa, deci nu te grăbi să tragi concluzii pripite.

Scorpion

Ai tendința să uiți repede că unii colegi nu sunt așa bine intenționați. Dacă vei fi mai atent la comportamentul lor, vor fi riscuri mai mici de a fi dezamăgit.

Săgetător

Ajungi la concluzia că ai cheltuit într-un mod necontrolat în ultima perioada și iei decizia să devii foarte zgârcit, chiar și cu tine însuți.

Capricorn

Ți-ar plăcea să fii responsabil doar pentru problemele tale, nu și pentru ale altora. Dar din păcate, în viața nu e totul așa cum ne-am dori.

Vărsător

Comunicarea cu persoanele dragi are de suferit și îți pierzi repede răbdarea. Din fericire, vei găsi înțelegere și suport într-un mod neașteptat.

Pești

Pleci dimineața de acasă cu un plan bine stabilit, dar pe parcursul zilei te vei lovi de suprize neplăcute. Nu dispera, este doar o zi mai proastă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel