Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop INDIAN 2021. Ce semn zodiacal ești în astrologia vedică și ce îți rezervă astrele pentru acest an
WhatsApp
Cunoașteți sistemul astrologic indian? Jyotisha, care în sanscrită reprezintă „cunoașterea luminii”, poate fi definită și prin termenul de astrologie vedică, care a început să fie folosit la mijlocul anilor 1980, de către cercetătorii yoga și medicina ayurvedică.  Baza astrologiei vedice folosește împărțirea în 12 case, similare celor 12 zodii din horoscopul clasic.
zodiac indian

Astrologia vedică, cunoscută sub numele de “Jyotisha”, își trage numele din cuvântul sanscrit “jyoti”, care înseamnă lumina. Se consideră că este o cale de a-ți ilumina viață, oferindu-ți informații despre trecut și prezent pentru a-ți arată ce fel de om ar trebui să fii. Astrologia vedică este concentrată mai mult spre viitor, comparativ cu orientarea “prezența” a astrologiei occidentale. 

Acest termen, cunoscut în India sub numele de „Jyotish“, este o înțelepciune care studiază modul în care stelele interferează în  comportamentul  oamenilor. Numit și  Astrologie indiană sau Astrologie hindusă, acest sistem are o complexitate enormă și își bazează studiile pe analiza pozițiilor astrologice în timpul nașterii cuiva.  Această observație ajută la înțelegerea diferitelor domenii ale vieții umane, cum ar fi relația cu membrii familiei, sănătatea și destinația profesională.

Karma, norocul, familia și viețile trecute

 

De asemnea, în  Jyotisha, rezultatele vieților trecute fac parte din analiză. Aceste acțiuni sunt cunoscute sub numele de  karma  și sunt folosite doar de indieni. 

Acest sistem face posibilă realizarea a trei tipuri de hărți: solară, lunară și natală. Acesta din urmă seamănă cu Harta Astrală pe care o cunoaștem deja. Folosește date despre naștere și poate dezvălui aspecte ce țin de spiritualitate, karma, profesie, dragoste și multe alte aspecte despre cineva. 

Citește și: Horoscop februarie 2021. Provocările lunii pentru fiecare zodie

Harta Lunară reflectă norocul, familia și viețile trecute. Cea Solară, pe de altă parte, face interpretări mai profunde despre cariera profesională, sănătate și karma. 

Acum că ai aflat totul despre  Jyotisha,  este timpul să afli care este semnul tău indian, potrivit opetroleo.com.br. 

 

Berbec (Mesha): 12 aprilie – 13 mai;

 

Acesta este primul semn al astrologiei vedice. Nativii  Mesha sunt adesea  originali  și hotărâți. Acești oameni sunt genul care nu obosesc până nu obțin ceea ce vor. 

Un alt aspect demn de menționat este  nerăbdarea lor naturală, dar asta nu îi face mai puțin generoși. Steaua lor conducătoare este Marte, care influențează aducând  convingerea  și ușurința de  mânui cuvintele.  

O caracteristică care merită reevaluată este sinceritatea. Acești nativi trebuie să fie mai atenți atunci când își exprimă opiniile.  Cine se întâlnește cu unul dintre nativii zodiei cu siguranță nu se va  plictisi!   

 

Taur (Vrishaba):  13 mai – 13 iunie;

 

Acești nativi se luptă zi de zi pentru  libertate  și  independență. Le place securitatea și investesc doar energie în lucrurile pe care cred că le merită.  În plus, sunt iubitori de arte și gastronomie. Uneori au chiar gusturi considerate ciudate. Acest lucru se datorează lui  Venus, care stârnește interes pentru artă și frumusețe. 

Un defect constă în faptul că acești oameni nu sunt capabili să accepte criticile cu ușurință și nu își asumă de obicei erori și puncte slabe. În ciuda acestui fapt, ei sunt afectuoși și  empatici . 

În cuplu, urăsc să fie nevoiți să conteste pe cineva și se implică numai atunci când sunt siguri de sentimentele lor. 

 

Gemeni (Mithuna): 13 iunie – 14 iulie;

 

Acești oameni sunt recunoscuți pentru determinare  și idealism. Sunt și  mari  ascultători și buni sfătuitori. Nativii din  Mithuna  sunt plini de vitalitate și entuziasm, excelenți tovarăși și prieteni. Chiar și cu atâtea calități, personalitatea lor puternică poate provoca dezechilibru. Nativii Mithuna urăsc să fie ignorați sau să se simtă  lăsați pe  dinafară  și acest lucru le afectează sănătatea.   

Conduși de Mercur, acești oameni sunt visători și pot fi dezamăgiți dacă ceva iese din context. În cuplu, ei folosesc farmecul pentru a-i atrage pe cei care doresc și  urăsc să  se implice în relații conduse de posesivitate și  gelozie.

 

Rac (Karkata): 14 iulie – 15 august;

 

Acești nativi sunt cei mai sensibili din astrologia indiană. Nativii  Karkataka  ajung să  absoarbă  multă energie și să se implice în problemele altora. Acest lucru se întâmplă numai pentru că sunt născuți cu un enorm simț al dreptății, ceea ce îi determină să lupte pentru egalitate. 

Familia simbolizează  fundamentul  acestor oameni. Sunt foarte atașați de membrii familiei și fac tot posibilul să-i apere. Natura este prezentă și în viața de zi cu zi, în special în mare. 

Steaua care îi stăpânește este Luna, care face din dnativii Karkata firi romantice și idealiste în dragoste. Loialitatea este un aspect esențial pentru acești nativi. De aceea în cuplu, este puțin probabil să ierte când cineva le încalcă încrederea. 

 

Leu (Simha): 15 august – 15 septembrie;

 

Acești nativi sunt sortiți să conducă. De-a lungul vieții, ei își asumă întotdeauna poziții  proeminente. Foarte perseverenți, își folosesc toată energia pentru a lupta pentru cele mai înalte vise.  De asemenea, le place să-și păstreze corpul în formă și sunt întotdeauna dispuși să reflecteze asupra acțiunilor lor. Foarte aproape de familie, de obicei nu păstrează resentimente.

Steaua lor conducătoare este  Soarele  și acest lucru îi umple de lumină și curaj. Nu este dificil să ajungă în centrul atenției, deoarece carisma este un punct forte. Luxul și stabilitatea  financiară  sunt, de asemenea, o prioritate în acest caz. 

În cuplu, nativii Simha sunt  oarecum  manipulatori. Oricât și-ar lăsat partenerul să creadă că sunt responsabili, de fapt ei sunt cei care dictează regulile jocului. 

 

Fecioară (Kanya): 15 septembrie – 15 octombrie;

 

Nativii  Kanya  sunt inteligenți și sensibili. Încearcă să acționeze pentru a menține  diplomația, propunându-și să ajute oamenii des.  Sensibili, se atașează ușor de oameni, lucru care le aduce  multe relații și dezamăgiri de-a lungul vieții. Arta și frumusețea le atrage, de asemenea, atenția. 

Mai mult, deoarece sunt legate de  spiritualitate, de obicei se dedică practicilor meditative. Un alt aspect interesant este încrederea în sine. Îl folosesc pentru a convinge și a aduce oamenii împreună. Conduse de Mercur, pot fi indecise și observatoare.  

În cuplu, se remarcă prin partea lor senzuală și îndrăzneață.  

 

Balanță (Thula): 15 octombrie – 14 noiembrie;

 

Cei născuți în zodia  Thula  sunt curajoși și  vigilenți. Intuiția  le favorizează spiritul de echipă. Cu toate acestea, pot fi considerați impulsivi pentru că fac ceea ce vor, fără să se îngrijoreze de judecata oamenilor. Acest lucru îi face revoluționari! 

Venus îl conduce pe  Thula  și își trezește latura  umanitară  și  idealistă. Comunicarea este, de asemenea, un factor pozitiv, făcându-i pe acești nativi să aibă un mare  cerc  de prieteni. 

În cuplu, iubesc și nu mai iubesc în aceeași intensitate! Cu toate acestea, atunci când se află într-o relație, se dovedesc a fi o sursă inepuizabilă de afecțiune. 

 

Scorpion (Vrishchika): 14 noiembrie – 14 decembrie;

Acești nativi sunt cei mai  discreți  din astrologia vedică. În tot ceea ce în viață încearcă să rămână ascuns. În ciuda acestui comportament, ei sunt foarte încrezători și încrezători să facă față provocărilor. 

Acești oameni sunt, de asemenea, mândri și intuitivi. Este uimitor cât de mult pot citi personalitatea și intențiile altora. Conduși de  Marte , ei sunt fericiți când au aventuri și experiențe. 

În cuplu, le place să fie mai presus de partenerul lor și pot acționa cu o oarecare  agresivitate  din cauza geloziei. În ciuda acestui fapt, ei trăiesc relații îndelungate. 

 

Săgetator (Dhanus): 14 decembrie – 12 ianuarie;

Acest semn simbolizează mult  optimism  și spirit înălțat. Acești nativi nu sunt atașați de niciun fel de negativitate. Pentru a menține echilibrul, ei sunt de obicei aproape de natură, ceea ce garantează independența lor. Dirijorul lor este Jupiter și asta îi face să fie oameni amabili și prietenoși.   

În dragoste, ei cer spațiu și libertate pentru a fi cine sunt! Nu pot rămâne într-o relație în care individualitatea nu este respectată . 

 

Capricorn (Makara): 12 ianuarie – 11 februarie;

Oamenii semnului  Makara  sunt  cinstiți  și  generoși. Acțiunile lor sunt planificate și practice și acest lucru poate provoca o imagine de răceală sau egoism. 

Principalele sale caracteristici sunt  originalitatea  și simțul libertății. Inteligența bea la sursa creativității, ceea ce îi face creatori excelenți. 

Saturn este steaua  conducătoare  și influențează plasarea  picioarelor  acestor nativi pe pământ. Ei recunosc că victoriile sunt rezultatul multor eforturi. În cuplu, sunt suspicioși și greu de convins. Acest lucru îi poate împiedica să experimenteze pasiuni copleșitoare!  

 

Vărsător (Kumbha): 11 februarie – 13 martie;

Acești nativi sunt neînfricați și se confruntă cu provocări de putere și curaj. Sunt în  fruntea  relațiilor de familie și sunt întotdeauna dispuși să convertească situațiile neplăcute. 

Saturn influențează acești oameni și îi face visători!, dar tot ei găsesc  soluții  rapid sau au idei bune. 

În cuplu, suferă puțin din cauza pasiunilor idealizate și  platonice. Când se află într-o relație, se dedică, dar cer libertate! 

 

Pești (Meena): 13 martie – 12 aprilie.

 

Ultimul semn este Meena. El reprezintă nativii  emotivi și chiar puțin plângăcioși. Deoarece sunt excesiv de sentimentali, sunt ușor de mișcat și văd viața într-un mod romantic. 

Familia este o prioritate pentru acești oameni, care depun eforturi mari pentru a-și exprima sentimentele. De asemenea, spiritualitatea este strâns legată de acești nativi. Ei îl au pe Jupiter drept conducător, așa că își uită adesea propriile rădăcini. 

În cuplu, oricât de emotivi ar fi, își rezervă timp pentru a avea încredere în cineva. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel