Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop de weekend. Surprizele sfâşitului de săptămână pentru toate zodiile
WhatsApp
Weekendul se anunţă unul plin de energie şi optimism, dar vor reuşi toate semnele să îşi tragă sufletul şi să îşi încarce bateriile pentru o nouă săptămână? 

Citeşte şi: Horoscop 2021. Care este luna ta norocoasă în acest an, în funcţie de zodie

Berbec

Aveţi grijă de probleme financiare vineri, pe măsură ce Luna luminează sectorul monetar al graficului dvs.

Sâmbătă și duminică, Luna din a treia casă vă stimulează curiozitatea și dorința de a învăța sau de a explora.

Cu planeta voastră conducătoare, Marte, în pătratul Jupiter tot weekendul, aveți o abundență de energie și trebuie să găsiți modalități productive de a o canaliza.

Imaginația dvs. este evidențiată duminică de de trecerea Lunii și Neptun, care vă vor înclina spre expresia creativă. 

Taur

Luna vă luminează prima casă de stimă de sine vineri, unde se alătură Marte și Uranus și vă pune în centrul atenției, fie că vă place sau nu, așa că aţi putea la fel de bine să vă bucuraţi de ea.

Sâmbătă și duminică, Luna în Gemeni evidențiază afacerile materiale și vă încurajează să vă revizuiți finanțele și să explorați modalități de a genera noi fluxuri de venituri.

Curiozitatea depășește cu ușurință frământarea; puteți învăța oricând ceea ce trebuie să știți pentru a face ca acea nouă idee pe care o aveţi în minte să funcționeze. 

Gemeni

Visele, viziunile și stările modificate sunt toate evidențiate vineri de Luna  în Taur, în casa a XII-a.

Dormiţi până târziu, treziţi-vă încet și scrieți-vă visele ca să nu le uitaţi.

Sâmbătă și duminică, Luna în Gemeni, ajunge în prima voastră casă de încredere în sine și stima de sine.

Duminică este de bun augur pentru o conversație din inimă, o comunicare clară și o conexiune profundă. 

Rac

Vineri este o zi în care preferaţi să petreceţi timp cu prietenii sau cu persoane foarte apropiate, în timp ce Luna traversează casa a unsprezecea. Metafizica este, de asemenea, evidențiată de acest tranzit, deci dacă v-ați gândit vreodată să studiați astrologia, acesta este un moment bun pentru a începe.

Sâmbăta și duminica, cu Luna iluminându-ți cea de-a douăsprezecea casă de vise, viziunile și mintea subconștientă vor deveni active.

Acel gând care continuă să revină din nou și din nou este probabil un mesaj al Spiritului. Ascultaţi cu atenţie ce vă spune.

Leu

Problemele legate de carieră sunt în centrul atenției vineri, în timp ce Luna activează casa a zecea.

Cu trecerea planetei Mercur, trebuie să vă țineţi cuvintele ascuţite pentru dvs. pentru a nu răni pe cineva din greșeală.

Sâmbătă și duminică, Luna activează latura dvs. socială; micul dejun, prânzul sau cina cu cei mai buni prieteni sau cu membrii familiei este exact ceea ce astrele recomandă.

Faceți-vă timp pentru a face o activitate de voluntariat, o faptă bună sau să faceţi ceva pentru o persoană apropiată care nu are timp să se ocupe de anumite sarcini.

Fecioară

Adventura vă cheamă vineri, în timp ce Luna scoate în evidență casa a noua și vă vin gânduri de călătorie, o nouă expoziție de artă pe care vreţi să o vizitaţi sau un restaurant etnic pe care aţi vrea să-l încercaţi.

Sâmbătă și duminică, Luna activează cariera și realizările; s-ar putea să vă îndreptaţi atenția la birou pe măsură ce apare o provocare de lucru. Șansele sunt că nu este o urgență, așa că puteţi să aveţi grijă de ea luni.

Balanţă

Vineri, Luna activează cea de-a opta casă de mistere ascunse, iar trigonul către Pluto vă face foarte sensibil.

Acordați atenție sentimentelor intestinale și senzațiilor ciudate pe care le aveți, deoarece acestea vă aduc informații importante despre starea dvs.

Sâmbătă și duminică, Luna se armonizează cu energia Balanței în timp ce trece prin casa a noua și vă veţi simți vioi și jucăuși. Faceți ceva distractiv, extindeți-vă orizonturile și încercați ceva nou. 

Scorpion

Luna vă activează cea de-a șaptea casă de parteneriat vineri, iar trigonul către Pluto prezintă condiţii bune pentru întâlniri romantice.

Sunteţi mai sensibil în nacveastă perioadă, ceea ce va ajuta la întârirea legăturii cu partenerul de viaţă.

Sâmbătă și duminică, Luna scoate în evidență resursele comune, iar trigonul către Jupiter și Saturn sunt minunate pentru a avansa proiecte comune, pentru a face echipă și pentru a vă ocupa de sarcini și pentru a vă bucura pur și simplu de compania celor pe care îi iubiți. 

Săgetător

În timp ce sunteți obișnuiți să aveți o cantitate mare de energie și o bună  stare de sănătate, Luna din a șasea casă de alegeri de stil de viață, sănătate și bunăstare vă cere să vă uitați mai atent la obiceiurile și rutinele dvs. și să vă asigurați că totul este în regulă.

Sâmbătă și duminică, Luna luminează cea de-a șaptea casă de parteneriat, iar trigonul către Mercur și Pluto face ca comunicarea, conversația și conexiunea profundă să fie mai puternice cu persoana iubită. 

Capricorn

Proiectele creative și distracția sunt pe ordinea de zi pentru vineri, pe măsură ce Luna luminează casa a cincea.

Dacă vă amintiţi cum să vă distraţi, petreceţi timp cu copiii astăzi. Mergeți în parc sau la locul de joacă. Lasăți-vă telefonul oprit, rămâneţi prezent; vă veţi aminti cum să simţiţi din nou bucuria.

Sâmbătă și duminică, Luna activează a șasea casă de angajare. Este posibil să trebuiască să vă confruntați cu ceva care apare, dar nu îi permiteți să vă consume întregul weekend.

Vărsător

Marte şi Jupiter pătrund în prima  dvs. casă și sunteţi umplut până la refuz cu energie și optimism.

Luna, împreună cu Marte și Uranus, vă activează a patra casă de familie, așa că treburile și sarcinile din jurul casei ocupă locul central vineri.

Sâmbătă și duminică, Luna scoate în evidență a cincea casă de creativitate, pasiune și bucurie. Vineri v-aţi ocupat de treburi, acum vă puteţi relaxa și distra.

Peşti

Luna din cea de-a treia casă de comunicare și învățare vineri, așa că intuiția și abilitățile dvs. psihice trec prin acoperiș.

Scrieți-vă perspectivele și percepțiile, astfel încât să aveți o înregistrare și să le puteți examina ulterior, atunci când aveți nevoie de ele.

Luna strălucește puternic casa familiei sâmbătă și duminică, făcând din acest moment unul perfect pentru a sta acasă și de a testa o rețetă nouă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel