Horoscop chinezesc pentru week-endul 9-11 iulie. Tigrii vor fi atacați din toate părțile
Autor: Nicoleta Nicolau pe 9 iul 2021, 20:48 | Lifestyle

Horoscop chinezesc pentru week-endul 9-11 iulie. Tigrii vor fi atacați din toate părțile

Horoscop chinezesc pentru week-endul 9-11 iulie. Mai multe semne vor avea parte de zile nefsate. Tigrii vor fi atacați din toate părțile. 

Horoscop chinezesc pentru week-endul 9-11 iulie, previziuni

 

Vineri 9 iulie

O persoană în toate problemele este împiedicată de energie agresivă, inhibitoare și iritantă. Experții sfătuiesc în acest moment să acționeze cu înțelepciune - să scape de toată lumea și de toate, pentru a face din această zi o zi liberă. Dacă acest lucru nu este posibil, măcar nu vă exersați prea mult și nu vă asumați prea multe sarcini. În plus, nu negocia cu nimeni despre nimic, nu te baza pe nimeni în afară de tine.

Ziua nefavorabilă pentru persoanele născute în anul Șobolanului.

Vezi și: Horoscopul săptămânii 12 iulie - 18 iulie. Orice decizie are un impact major pe termen lung. Mantra pentru fiecare zodie

 

Sâmbătă, 10 iulie

Aceasta este o zi de încăpățânare, așa că nici măcar nu ar trebui să vă bazați pe un rezultat favorabil al negocierilor, conversațiilor, acordurilor. Cu toate acestea, în acest moment energia Pământului va domni și o puteți folosi pentru binele dvs., dacă sunteți acasă și economic. Ai grijă de casa ta, aducând confortul și luciul în casa ta. Invitați oaspeții pentru plăcinte, aranjați o cină de familie.

Zi nefavorabilă pentru Bou și Capră.

 

Duminică 11 iulie

Momentul perfect pentru a scăpa de tot ceea ce este vechi și inutil. În astfel de zile putei începe o dietă care va da rezultate excelente, deciziile sunt ușor de luat și lupta împotriva obiceiurilor proaste are, de asemenea, succes.

Nu inițiați procese importante și nici măcar nu planificați sau nu visați nimic. Toate acestea se vor dovedi a fi goale și nu vor aduce niciun rezultat.

Nu este o zi bună pentru Tigrii, care se așteaptă la atacuri din toate părțile.

Lifestyle Vezi toate articolele
Crossuri parteneri