Horoscop chinezesc. La ce să ne așteptăm în aprilie 2021: Luna iepurelui metalic, o etapă în care domina puterea
Autor: Loredana Iriciuc pe 30 mar 2021, 20:22 | Lifestyle

Horoscop chinezesc. La ce să ne așteptăm în aprilie 2021: Luna iepurelui metalic, o etapă în care domina puterea

Până pe 11 aprilie 2021, horoscopul chinezesc marchează așa-numita lună a iepurelui metalic, o etapă în care domina puterea.

Conform horoscopului lunar chinezesc, suntem încă în Luna iepurelui metalic, care se desfășoară în perioada 13 martie - 11 aprilie 2021. Este o etapă marcată de o slăbiciune a elementului de foc și un exces în elementele de lemn și metal. Aceste zile vor fi caracterizate de forță, determinare, hotărâre și consistență.

În ceea ce privește cele 12 semne care alcătuiesc horoscopul chinezes, majoritatea se află într-o fază de câștigare a încrederii în abilitățile lor.

 

Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure

 

Șobolanul ar trebui să țină cont de faptul că nu ar trebui să ia în considerare toate dezacordurile cu partenerul său. În cazul Bivolului, nu se recomandă semnarea unor documente importante.

În această etapă, pe lângă căutarea păcii și a liniștii, Tigrul va trebui să dezvolte noi strategii pentru a fi mai util în mediul său de lucru. Deși Iepurele se confruntă cu o perioadă foarte favorabilă, va trebui să-și reorganizeze prioritățile, limitând timpul dedicat hobby-urilor sale și celor apropiate pentru a realiza lucruri grozave.

 

Dragon, Șarpe, Cal, Capra

 

La rândul său, Dragonul va trebui să fie atent cu banii săi, în timp ce Șarpele va avea ocazia de a întâlni pe cineva nou care să împărtășească interesele sale personale.

În cazul Calului, va trebui să fii atent să nu comiți greșeala de a-ți judeca partenerul și de a clarifica anumite neînțelegeri, în timp ce Capra ar putea experimenta un ușor blocaj creativ în munca ta.

 

Maimuță, Cocoș, Câine, Porc

 

Apoi, Maimuța va trebui să evite riscul banilor câștigați anul trecut, în timp ce Cocoșul va trebui să fie mai tolerant cu partenerul său.

Pentru Câine, ciclul va trece fără vești grozave, deși ar putea primi vești bune în mediul său de lucru. La rândul său, Porcul se va confrunta cu săptămâni în care va trebui să se înarmeze cu răbdare.

 

Lifestyle Vezi toate articolele
Crossuri parteneri