Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop Chinezesc 30 august - 5 septembrie: Joi începe să plouă cu bani, dar urmează vineri - cea mai nefavorabilă zi de până acum
WhatsApp
Horoscop chinezesc pentru săptămâna 30 august - 5 septembrie 2021. Previziuni generale pentru fiecare zi a săptămânii.
Horoscop chinezesc aprilie 2023: Aceste zodii atrag banii ca un magnet; pentru alți nativi vin oportunități și revelații profunde

Previziuni generale ale Horosopului chinezesc pentru săptămâna 30 august - 5 septembrie

Energiile săptămânii sunt favorabile activității de afaceri, cu excepția câtorva zile periculoase: Săptămâna care urmează se anunță a fi una de succes și productivă. Energiile favorizează cele mai importante afaceri de luni până joi. Singura zi a săptămânii 100% nefavorabilă este vineri, când energiile soarelui și ale lunii se ciocnesc.

Horoscop Chinezesc 30 august - 5 septembrie

 

Surpriză, există câteva zile în timpul săptămânii în care Steaua Gardianului este activă. Această stea vă permite să deschideți un "cufăr cu comori" simbolic - să faceți profit, să investiți bine și să rezolvați probleme financiare. Dar nu toată lumea poate deschide cufărul cu comori și numai în anumite condiții.

Te-ar putea interesa și: Horoscop 30 august - 5 septembrie 2021. Fecioară, încearcă să scapi de cei care îți promit lucruri false. Săptămână dificilă pentru Scorpion

Horoscop Chinezesc, Luni, 30 august

 


Mult pământ și metal, ceea ce face ca ziua să fie destul de plictisitoare - muncă și relații cu avocații (nu întotdeauna plăcute).

Dar există un lucru special în legătură cu această zi de luni - tot ceea ce nu începi astăzi se va înmulți. Atât bune, cât și rele. Așadar, înainte de a face ceva, gândiți-vă dacă ați dori ca rezultatele acelei activități să se înmulțească în cantitate.

Rezultatul este o zi bună pentru casă nouă, pentru recuperarea datoriilor și pentru cumpărarea de proprietăți. Evitați să luați împrumuturi, să mergeți la tribunal, să aranjați o nuntă și să vă mutați.

Pentru cei născuți într-o zi de Lemn, ziua de luni poate fi foarte profitabilă, deoarece se activează steaua Gardianului. Semnele de lemn, ar trebui să planificați să cumpărați bunuri scumpe și să semnați contracte importante în acea zi. Pentru oamenii de Apă, norocul la bani este, de asemenea, posibil - dar numai în prezența semnului Dragonului - în hartă sau sub forma unei persoane din apropiere.

Însuși oamenii născuți sub semnul Dragonului se vor simți destul de inconfortabil luni.

 

Horoscop Chinezesc, Marți, 31 august

 


Porcul va completa luna austeră a Maimuței cu energia companiei. Ziua de marți va fi bună pentru întâlniri, discuții, călătorii și începerea unei construcții. Jurnaliștii, agenții de publicitate și oamenii de PR vor fi norocoși.

În special, energiile vor tinde spre echilibru, deci sportivi sau avocați - marți nu este cu siguranță ziua voastră. Nu planificați evenimente sportive sau litigii juridice - va fi foarte greu să câștigați.

Mai ales dacă aveți un Șarpe în harta voastră, care este programat să se ciocnească cu Porcul marți.

 

Horoscop Chinezesc, Miercuri, 1 septembrie

 


Zi favorabilă pentru majoritatea comunicațiilor. Miercuri ar trebui să fie programate întâlnirile importante, datele, divorțurile și separările, precum și semnarea documentelor. Toate comunicațiile ar trebui să decurgă fără probleme, iar nobila stea a Virtuții Celeste ar trebui să ajute.

De asemenea, este o idee bună să planificați începerea unui tratament medical sau plecarea la serviciu a unui angajat important. Evitați să vă luați angajamente miercuri cu termene stricte, să vă mutați sau să întreprindeți renovări.

Ziua va fi oarecum stresantă pentru cei care au un Cal în hartă.

 

Horoscop Chinezesc, Joi, 2 septembrie

 


O zi răcoroasă din punct de vedere al energiilor. Este posibil să terminăm ceea ce am început miercuri, dar este de asemenea bine să începem lucruri noi. Energiile zilei de joi sunt deosebit de favorabile pe tărâmul relațiilor umane. Un cadou pentru a sărbători o împăcare sau o despărțire va fi bine primit.

Cei care plănuiesc de mult timp să cumpere ceva scump se pot simți liberi să cheltuiască banii - puterea stelei Gardian vă va ajuta să faceți o achiziție profitabilă. Persoanele născute într-o zi de Lemn vor fi deosebit de norocoase în materie de bani în această joi.

Ziua este nefavorabilă pentru persoanele din zodia Caprei.

 

Horoscop Chinezesc, Vineri, 3 septembrie

 


Vineri are loc o ciocnire directă între energiile zilei și cele ale lunii. Lemnul Yang arde în cuptorul Focului Yang, iar Metalul Maimuței taie Lemnul Tigrului. Rezultatul este o mulțime de energie distructivă și o mulțime de emoții greu de controlat.

Cea mai bună strategie în astfel de zile este de a sta liniștiți și de a păstra un profil scăzut. Nu vă programați întâlniri importante, ședințe, spitale și întâlniri vinerea și nu faceți afaceri sau planuri mari.

Bineînțeles că trebuie să evitați sporturile și activitățile extreme. Mai ales persoanele cu Tigru și Maimuță în hartă.

 

Horoscop Chinezesc, Sâmbătă, 4 septembrie

 


După o zi de vineri furtunoasă și distructivă, o zi de sâmbătă similară ca energie, dar mai calmă. S-ar putea să nu existe prea multe emoții, dar întreruperea planurilor și blocarea lucrurilor sunt garantate. Totuși, nu este o idee bună să vă implicați în activități riscante și ar trebui să fiți foarte precaut la volan.

Este mai bine să vă dedicați ziua relaxării liniștite - cărți, jocuri de societate, sortarea îndelung planificată a hainelor din dulap.

Cei mai vulnerabili sâmbătă vor fi cei care au un Cocoș în hartă.

 

Horoscop Chinezesc, Duminică, 5 septembrie

 


Dacă ați amânat treburile importante pentru vineri și sâmbătă, le puteți programa fără probleme pentru duminică.

Este o zi bună pentru a solicita asistență medicală, pentru a avea întâlniri, întâlniri cu familia și prietenii. Dacă aveți nevoie să cereți iertare cuiva și să iertați dumneavoastră înșivă o persoană dragă, duminică este o zi excelentă pentru reconciliere.

Este posibil ca această zi să nu fie deosebit de favorabilă pentru persoanele care au semnul Câinelui în hartă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel