Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 26 octombrie 2021. Fecioară, planetele ți-au pregătit o surpriză! Scorpionii se vor enerva. Previziuni complete pentru toate zodiile
WhatsApp
Horoscop complet pentru marți, 26 octombrie 2021. Horoscop complet despre sănătate, bani și dragoste pentru toate semnele zodiacului.
Horoscop 3 mai. Gemeni, ești sub o stea norocoasă; Vărsători, controlați-vă bugetul cu o mână de fier! Previzuni pentru toate zodiile

Horoscop 26 octombrie 2021 pentru toate zodiile. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

 

În cele din urmă, viața îți va arăta direcția pe care trebuie s-o iei într-o relație sentimentală, de prietenie sau de afaceri. Cerul senin de astăzi te poate lumina și îți poate aduce claritate într-o situație confuză. Când Luna sensibilă din Gemeni din zona gândurilor tale intră în coliziune cu proactivul Marte din colțul tău de parteneriat, vei simți mai bine care sunt lucrurile tale non-negociabile și poți evalua dacă această persoană îndeplinește criteriile tale. Nu uitați că este nevoie de doi pentru a dansa tango, așa că va trebui să confirmați că sunteți pe aceeași lungime de undă.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

 

Cha-ching! Ați putea profita de unghiul oportun de astăzi dintre inteligenta Lună în Gemeni din casa banilor și galvanizantul Marte din sectorul muncii. Taurii trebuie să aștepte ocazia potrivită apoi să treacă la acțiune. Astrele spun că ți-ai putea spori veniturile ușor. Marte te va tenta să pornești cu toată viteza înainte, dar, ca un Taur stabil, ești mai mult decât capabil să încetinești ritmul și să te ții de un plan solid.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

 

Știi că ești cel mai tare din parcare! Nu o ascunde astăzi, pentru că Luna în Gemeni și Marte în zona ta de exprimare personală îți aduce un boost de încredere. Distrează-ți colegii cu ingeniozitatea ta, întâlnește-te cu partenerul tău într-un cadru romantic, preia microfonul la karaoke. Fii tu însuți și vei avea un public captiv pentru că azi e rândul tău să fii vedetă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

 

26 octombrie este o zi complicată pentru nativii din zodia Rac, mai ales că sunt perspective de o confruntare. Stăpânul tău, sensibila Lună, își îngrijește rănile în a douăsprezecea casă a eliberării, aducându-te în pragul unei crize emoționale. Însă Marte în casa a douăsprezecea  este legat de Lună, trăgându-te înapoi și domolind furia ta inițială. Să te cerți sau nu? Depinde de ceea ce îți spune intuiția ta. 

Leu (23 iulie - 23 august)

 

Nici să nu te gândești să rămâi acasă marți, 26 octombrie. Planetele pregătesc terenul pentru o zi epică, pe măsură ce Luna extrovertă din Gemeni și carismaticul Marte se aliniază în casele tale sociale. Nu contează dacă ai stat la birou toată ziua și crezi că cel mai bun remediu e canapeaua confortabilă. Pune-ți pantofii de dans și ieși în oraș cu prietenii, în căutare de orice distracție de care te poți bucura în siguranță. Dacă ești singur, începe o conversație cu un străin. 

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

 

Succesul îți este foarte la îndemână astăzi, mulțumită unei conjuncții fructuoase între Luna din Gemeni, în zona ta de realizări, și Marte motivat, în casa banilor. Dacă ești în căutarea unor oportunități de a avansa la job și de a primi și o recompensă financiară, acum este momentul. Nici măcar nu va trebui să te străduiești prea mult. Pur și simplu trebuie să-ți menții productivitatea impresionantă. Nu va trece neobservată de către șefi.

Horoscop 26 octombrie 2021. Previziuni complete pentru toate zodiile

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

 

Luna în Gemeni te provoacă să apeși pe accelerație și să urmezi drumul direct spre următorul tău mare vis. Dacă ai nevoie să-ți clarifici traseul și să-ți umpli rezervorul cu inspirație proaspătă, consultă un mentor, urmărește o conferință TED și apoi stabilește un curs spre victorie. Balanțele se vor descurca de minune în cadrul unor proiecte extrem de complicate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Combinația de astăzi dintre Marte cel bătăios în casa subconștientului și Luna sensibilă în casa responsabilă de emoții este una nefericită. Marți, 26 octombrie, Scorpionii se vor enerva din aproape orice și vor căuta o scuză pentru a trece la atac. La birou, cel mai bine ar fi să intri în modul "Nu deranjați". O ședință de terapie sau de meditație ar putea face minuni.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

 

Indiferent de statutul tău marital, astăzi vei avea o mare dilemă: ce îți dorești de la o relație? Luna capricioasă în casa relațiilor și neliniștitul Marte în casa care ține de relațiile amoroase, lucrurile a putea lua o întorsătură neașteptată pentru partenerul tău. La polul opus, o relație blocată în punctul mort ar putea fi repornită. Săgetătorii sunt nehotărâți astăzi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Deși sunteți un lider înnăscut, există zile în care vă doriți să vă relaxați și să lăsați pe altcineva să ia deciziile. Mobilizatorul Marte trece razant prin casa ambiției tale și se potrivește cu inteligenta Lună în Gemeni. Rezultatul? Cu abilitățile tale deosebite, poți să iei un proiect de pe plan secundar și să-l transformi într-un câștigător. Treci la treabă!

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

 

Nimeni nu te-ar putea acuza vreodată că nu ești în stare să vezi pădurea de copaci. Ești specializat în imaginea de ansamblu. Astăzi, curioasa Lună în Gemeni din casa creativă se împletește cu activarea lui Marte în a noua casă exploratorie. Rezultatul: cerul este limita. Nu există nicio șansă să te împotmolești în detalii atunci când încerci să pui pe picioare un proiect.

Pești (20 februarie - 20 martie)

 

Rămâi în zona ta de confort. Luna emoțională vibrează cu Marte, iar acest amestec ar putea fie să-ți dea peste cap echilibrul, fie să-ți neliniștească sufletul. Viața personală ar putea avea de suferit. Dacă ești într-o relație solidă, vei trece cu bine peste. Dar dacă treci printr-o perioadă dificilă cu cineva sau de unul singur, clasează ziua de astăzi la capitolul "și asta va trece".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel