Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 20 iulie 2021, Luna în sextil cu Saturn: Taur, unul dintre cei mai curajoși din întregul zodiac. Previziuni pentru toți nativii
WhatsApp
Horoscop 20 iulie 2021. Într-o zi ca aceasta este foarte important să-i ajuți pe ceilalți să crească și să evolueze. 
Horoscop 20 iulie 2021, Luna în sextil cu Saturn Taur, unul dintre cei mai curajoși din întregul zodiac. Previziuni pentru toți nativii

Luna va tranzita prin Săgetător de unde va face un sextil perfect cu Saturn. Acest aspect ne va ajuta să ne concentrăm acțiunile în direcția corectă. Vei avea un spirit generos și vei căuta ca alții să beneficieze de experiențele tale. Vei fi dispus să transmiți învățăturile și lecțiile valoroase ale vieții. În plus, Mercur va efectua un sextil perfect cu Uranus, care îți va face mintea să zboare și vei putea ajunge la concluzii strălucite foarte repede.

„Îi ajut pe ceilalți să crească și să evolueze”, este mott-ul zilei de marți, 20 iulie 2021.

 

Horoscop 20 iulie 2021

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ești foarte norocos marți: partenerul tău va face tot posibilul pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. Vei avea o zi foarte distractivă, în care umorul va fi prezent peste tot. Îți moderezi latura mai independentă, rupând rutina.

La locul de muncă vei fi o persoană foarte creativă, care va găsi soluții la care alții rezistă. Vei străluci mai ales dacă ai un dar artistic. Va trebui să lupți împotriva lenei care uneori te domină.

Controlează-ți programul și nu te culca mai târziu decât este necesar.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

În dragoste, nativul Taur va fi unul dintre cei mai curajoși din întregul Horoscop. Vei înceta să-ți mai trăiești poveștile în secret, vrei ca întreaga lume să știe cât de fericit ești. La fel, vei avea curajul să pui punct unei relații care nu te face fericit.

Vei avea un rol conciliant în munca ta, vei ști să mediați conflictele într-un mod strălucit și imparțial.

Ziua vă va permite, de asemenea, să culegeți câteva fructe pe care le-ați semănat deja. Nu fiți nerăbdători, rezultatele noilor dvs. obiceiuri de viață vor veni mai devreme decât te așteptai.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vei petrece ziua imaginându-ți cele mai rele scenarii posibile în ceea ce privește relația ta. Având în vedere acest pesimism, tu însuți vei crea situații negative în casa ta. 

Vei organiza o întâlnire cu profesioniști din sectorul tău care lucrează în aceeași zonă cu tine. Această întâlnire vă va ajuta să creați noi contacte și să învățați din experiențele altor persoane.

O ciocolată neagră sau o mână de nuci îți vor spori starea de spirit.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Viața ta amoroasă este destul de calmă. Vei profita de timpul tău de calitate pentru a-ți da toată dragostea (și cea mai înverșunată dintre pasiunile tale). Aveți multă creativitate în materie conjugală, oricine vă este alături poate fi considerat norocos.

La serviciu ești puțin lipsit de idei, pierzi timpul plângându-te de tot ce trebuie să faci în loc să te apuci de treabă.

Străluciți în zona sănătății!

Leu (23 iulie - 23 august)

Vei spune câteva anecdote jenante din trecutul tău partenerului tău. Dacă ești singur, te vei întâlni din nou cu o persoană care încă dorește să te vadă.

Un coleg de muncă este atât de invidios pe tine, încât el sau ea îți vor arunca din greșeală cuvinte rele. Atâta energie negativă despre tine se va transforma în probleme la locul de muncă. Folosește-ți abilitățile magice pentru a te apăra.

Nu vei găsi sensul vieții. Să nu fim atât de pesimiști, enumeră toate lucrurile bune și oamenii din jurul tău.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Vă puneți sentimentele în ordine pentru a vă conecta mai bine cu energia universului. Da, vei păcătui excesiv în unele chestiuni de dragoste, atunci când ți-ar fi mai bine să fii spontan. Amintiți-vă că este întotdeauna un moment bun pentru a cere iertare.

Folosiți o comunicare bună la locul de muncă pentru a negocia o mărire de salariu. 

Limitările dvs. personale nu vor fi un impediment pentru a vă bucura de ziua de marți. Ești foarte sensibil și, în plus, te vei remarca prin echilibru.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă îți asumi partea ta de responsabilitate în relația de dragoste, totul va fi mai bine. Nu trebuie să uitați că, pentru ca legătura să dureze și să fie satisfăcătoare, trebuie să aveți grijă de ea. Cei singuri trebuie să se gândească mai bine la ceea ce își doresc cu adevărat. 

Când vine vorba de muncă, reputația este supraevaluată. Este bine că vrei să oferi o imagine profesională bună, dar nu te obseda.

În sănătate, anumite emoții reprimate ar putea să vă facă rău. Mergeți la terapie pentru a înțelege mai bine tot ce vi se întâmplă.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Marți, 20 iulie, va trebui să luați o decizie foarte importantă. Ceea ce nu puteți face la nivel sentimental este să vă jucați cu oamenii: ce putere aveți asupra oamenilor pentru a le maltrata sentimentele? Aceste sentimente răspund doar la propriile întrebări, dar vă puteți descurca.

La locul de muncă, vă recomand să nu aveți încredere în acele propuneri care par prețioase, dar ulterior nu sunt.

În cele din urmă, sprijină o femeie din familia ta cu boala ei. Vizitează-o și glumește cu ea ca să o faci să râdă.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativii Săgetător care nu sunt sinceri cu partenerul lor nu pot continua astfel. Modul de a rezolva lucrurile se întâmplă întotdeauna spunând adevărul. Nu ar trebui să se teamă să intensifice și să fie sinceri în tot ceea ce trebuie să exprime. Singurii nu sunt încă pregătiți să se îndrăgostească.

La locul de muncă, nu se vor opri. Timpul va trece, dar cu senzația sporită de stres. Trebuie să se deconecteze o dată și să termine ziua.

În sănătate, vor trebui să aibă mai multă grijă de punctele lor slabe.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

În primul rând, veți avea o reuniune grozavă cu oameni din trecutul vostru. Bucură-te mult, pentru că, cu siguranță nu îi vei mai vedea mult timp. Din punct de vedere emoțional, trebuie să îi oferi locul pe care îl merită partenerul tău. 

Pe de altă parte, o mică discuție la locul de muncă vă va afecta pentru restul zilei. Nu vă lăsați purtați de furie sau ură, deoarece sunt două sentimente care nu duc nicăieri.

În cele din urmă, un apropiat va fi vindecat din cauza energiilor astrale.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Nativii Vărsător care sunt în cuplu vor face o călătorie de neuitat. Aceste zile împărtășite cu persoana iubită vor întări legătura de dragoste. Cei singuri, pe de altă parte, nu vor arăta prea mult interes pentru dragoste. Vor fi mai ocupați cu alte probleme.

În ceea ce privește munca, va fi o zi dificilă. Vor trece prin momente neplăcute din cauza tratamentului deficitar din partea superiorilor lor. Cererile și manierele lor proaste i-ar putea determina să părăsească poziția.

Pe de altă parte, în sănătate, aceste presiuni vor provoca dureri de cap.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Venus te apropie de acea persoană de care ești îndrăgostit și ai crezut că nu-ți este la îndemână. Dar dacă începi cu jocuri de „vezi cine durează mai mult să răspundă” îți vei pierde șansa.

La locul de muncă, fața ta va fi serioasă și vei căuta o concentrare maximă în timp ce lucrezi. Veți fi foarte ordonat și metodic în toate sarcinile dvs., respectând întotdeauna toate protocoalele și regulile.

Dacă sunteți un Pești pensionar, veți dori să continuați să studiați și să învățați lucruri noi. Saturn te pune în alertă: este timpul să te lași de fumat odată pentru totdeauna.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel