Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 19 februarie. Soarele intră în zodia Pești: Ce înseamnă asta și ce schimbări importante urmează
WhatsApp
Horoscop 19 februarie. Soarele intră în zodia Pești: Ce înseamnă asta? De fiecare dată când soarele intră într-un semn zodiacl, înseamnă că atunci începe zodia respectivă și odată cu ea, aniversarea nativilor născuți în perioada 19 februarie - 20 martie.
Horoscop 19 februarie. Soarele intră în zodia Pești

În harta natală, semnul în care se găsește Soarele ne dă semnul zodiacal. Zodia este de fapt semnul prin care Soarele trecea în momentul nașterii unei persoane. Reprezintă sinele profund, adevăratul sine, identitatea de bază. Voința, scopurile vieții. Soarele înseamnă și patern.

În harta natală a unui bărbat, Soarele, împreună cu Marte, sunt parte din identitatea sa masculină, în timp ce în femeie, Soarele și Marte dezvăluie săvârșirea masculinului.

Horoscop 19 februarie: Soarele intră în zodia Pești. Caracteristicile zodiei

 

Zodia Pești este cel de-al doisprezecelea semn al zodiacului și este condus de planeta Neptun, care îl înzestrează cu bunătate, spiritualitate, misticism și sensibilitate. Simbolizează individul care dorește să depășească limitele umane.

Oamenii cu o puternică influență Pești în harta natală au multă imaginație și intuiție și sunt adesea nostalgici. Spiritualitatea și religia joacă un rol important în viața lor. Sunt în contact direct cu lumea spirituală, unde principiul „cauză-efect” nu are nicio valabilitate.

Ei tind să aibă o conștiință socială puternică. Le place să-i ajute pe ceilalți într-un mod total dezinteresat, deoarece experimentează suferința altora ca și cum ar fi a lor, sacrificându-se pentru ei. Sunt ca seismografele capabile să detecteze tot ce se întâmplă în jurul lor.

Riscă să nu diferențieze unde se termină interesele lor și de unde încep cele ale altora. Dorința lor de a dizolva aceste limite este atât de puternică încât pot să-și ignore propriile nevoi și să devină sclavii nevoilor altora.

Citește și: Horoscop chinezesc 2021. Prognoza financiară pentru toate semnele zodiacului în anul Bivolului de Metal

Nativii din zodia Pești sunt de obicei visători, uneori le este greu să înțeleagă că realitatea nu este așa cum își imaginează și preferă să rămână în lumea lor fantezistă. Vor să fie salvați și să-i salveze pe alții. Acestea riscă să cedeze la tot felul de comportamente dependente. Au un mare sentiment de unitate în ceea ce privește viața și legătura dintre oameni.

Împărtășește cu opusul său, Fecioara, capacitatea de adaptare la mediul din jurul lor. Fecioara se adaptează circumstanțelor și ajustează așteptările în consecință, în timp ce Peștii se identifică cu circumstanțele.

Peștii împărtășesc un aspect cu celelalte semne de apă, Racul și Scorpionul. Racul este foarte conștient de planul emoțional, Scorpionul este atras de planul existențial, iar Peștii sunt interesați de interconectarea întregii existențe. De la semnele aflate în cuadratură  cu Pești (Gemeni și Săgetător), acesta poate învăța să intre în contact cu intelectul și convingerile.

Vezi și: Misterul ultimei cifre din anul tău de naștere. Are un înțeles sacru unic

Zodia Pești și credințele din mitologie

 

Constelația Pești reprezintă doi pești cu cozile atașate înotând în direcții opuse.

Conform mitologiei grecești, cei doi pești erau înrudiți cu Afrodita, zeița iubirii și a frumuseții. Ea i-a ajutat să scape de teribilul taifun pe care Gaia, zeița pământului, îl aruncase asupra zeilor cu furie. Afrodita se ascundea printre trestii de pe malurile râului Eufrat împreună cu fiul ei Eros, când cei doi pești au trecut înot și i-au salvat.

Există o altă legendă conform căreia Eros și Afrodita au devenit pești și au rămas împreună de atunci.

Soarele intră în zodia Pești: Ce înseamnă asta și ce schimbări importante urmează

 

Pe 19 februarie, pe lângă Sorele care între în Pești, avem și  Luna care va tranzita prin Gemeni, oferindu-ne ocazia să ne exprimăm emoțiile. Lăsați-i pe cei dragi să știe ce simțiți și, în același timp, ascultați ce au de spus cu voi. Cheia înțelegerii va fi ca tu să fii flexibil și să te pui în locul celuilalt. De asemenea, va fi un moment potrivit pentru tine să înveți lucruri noi, să citești și să afli mai multe despre subiectele care te interesează. 

Dacă ești născut într-o zi de 19 februarie, atunci ziua e 19 februarie 2021 va fi una în care vei fi deosebit de comunicativ. Mediul dumneavoastră vă va oferi diversitate și vi se va oferi posibilitatea de a vă reînnoi prin schimb. Veți avea nevoie să vă exprimați sentimentele prin cuvinte.

Numere norocoase: 3, 17, 35, 54, 83, 98.

Te-ar putea interesa și: Care sunt cele mai norocoase zile ale anului 2021. Dezvăluirile unui numerolog

Horoscop 19 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec

Stelele îți vor crește activitatea mentală, dar ai grijă pentru că imaginația ta va fi puțin neînfrânată și ai putea unele gânduri irealiste. Îndoielile și temerile nu trebuie să-ți influențeze acțiunile, lasă-le deoparte! Reglați vibrațiile pozitive!

Taur

Problemele economice vor deveni importante și veți veni cu afaceri pentru a vă mări capitalul. Dacă faceți achiziții, asigurați-vă că în ceea ce investiți este de cea mai bună calitate. Luați-vă măsuri de precauție.

Gemeni

Luna va tranzita prin semnul tău exaltat, prin facultățile tale naturale și prin creșterea nivelului tău de energie. Va fi un moment bun pentru tine să începi proiectele care te interesează. În jurul tău sunt oameni care te pot ajuta să decolezi, contactează-i!

Rac

Trebuie să vă alocați ceva timp pentru a procesa unele experiențe. Profitați de ocazie pentru a încuraja dialogul intern și a vă organiza ideile. Mintea este foarte puternică, așa că asigurați-vă că este bine reglată. Conectează-te cu gânduri pozitive!

Leu

Stelele indică faptul că va exista o creștere a vieții tale sociale și că vei participa la evenimente de grup. Este posibil ca unele emoții să iasă la suprafață în schimb și să îți fie dificil să rămâi neutru. A vorbi cu un prieten de încredere vă va fi de mare ajutor.

Fecioara

Astăzi veți fi foarte activ, dar aveți grijă să nu cereți prea mult de la voi. Evitați orice stimul extern care vă supără sau adaugă mai multe complicații. Dacă vă simțiți tensionat, puteți repeta o mantră sau puteți respira adânc pentru a vă reorienta.

Balanță

Extindeți-vă perspectivele prin studiu și contact cu oameni cultivați. Va fi un moment ideal pentru a dobândi noi cunoștințe sau pentru a pune în aplicare o filozofie care vă ajută să vă îmbunătățiți calitatea vieții. Îți vei găsi ghidul.

Scorpion

Corpurile cerești îți vor trezi nevoia de a interacționa cu o altă ființă din sfera intimității. Curiozitatea ta va fi sporită și vei dori să dezvălui secretele partenerului tău. Încercați să nu lăsați emoțiile să vă copleșească, relaxați-vă și bucurați-vă!

Săgetător

Astăzi Luna va tranzita prin Gemeni, semnul vostru complementar, aducându-vă o interacțiune mai mare. Vei fi puțin sensibil și acest lucru ar putea determina să interpretezi greșit gesturile oamenilor din jurul tău. Înainte de a judeca, verificați dacă sentimentele dumneavoastră sunt corecte.

Capricorn

Astăzi va trebui să vă concentrați asupra activităților dumneavoastră De aceea vă recomand să evitați murmurul și zgomotul străzii. Încearcă să creezi o atmosferă de liniște în jurul tău. Ascultarea muzicii relaxante te va ajuta să rămâi într-o stare pozitivă.

Vărsător

Astăzi veți simți nevoia să vă distrați făcându-vă hobby-ul preferat sau participând la o activitate recreativă. Ar putea fi un moment bun pentru a patina, a scrie sau a filma. Evitați însă cazinoul sau jocurile de noroc, deoarece există șanse mari să pierdeți bani.

Pești

Astăzi vei fi mai vital și te vei conecta cu darurile tale esențiale. Cu toate acestea, nu vă veți putea concentra exclusiv asupra dvs., deoarece va trebui să vă ocupați de problemele familiale. Adu mesajul tău de dragoste ființelor pe care le iubești cel mai mult. Au nevoie de tine!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel