Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 17 iulie 2021. Soarele și Luna, apariții provocatoare cu Pluto: Ești gata, Pești? Previziuni pentru toate zodiile
WhatsApp
Sâmbătă, 17 iulie 2021, onestitatea va fi principala ta putere. Vedeți ce vă rezervă astrele!
HOROSCOP 17 IULIE 2021. Soarele și Luna, apariții provocatoare cu Pluto: Ești gata, Pești? PREVIZIUNI pentru TOATE ZODIILE

Sâmbătă, 17 iulie 2021, Soarele și Luna vor face apariții provocatoare cu Pluto și acest lucru ne va obliga să vedem câteva realități pe care le ascunsesem sub covor. Vă veți da seama că nu există nici familia perfectă, nici cuplul ideal și că avem cu toții luminile și umbrele noastre. Încurajați legături adevărate acolo unde nu trebuie să vă împodobiți sau să vă ascundeți sub o fațadă falsă. Onestitatea va fi principala ta putere.

„Cultiv legături adevărate și sincere”, este declarația zilei de sâmbătă.

 

Horoscop 17 iulie 2021

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Iubirile tale sunt binecuvântate în această călătorie, chiar dacă relația ta trece printr-o umflătură. Aveți un mare optimism și un erotism pe care îl sângerați prin toți porii pielii. Dacă ești singur, vrei aventuri noi, dar simple.

Sprijinul familiei dvs. este esențial pentru succesele dvs. profesionale. Faceți pași buni pentru a realiza acea promovare la care visați de atât de mult timp.

Încearcă să te odihnești mai mult în această sâmbătă, mai ales dacă vinerea a fost agitată. Visele tale vor fi încărcate cu mesaje de la oameni care au părăsit deja această lume.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Iubirea este foarte importantă în viața ta și, prin urmare, vei profita de faptul că este weekendul pentru a petrece mai mult timp (de calitate) cu soțul / soția ta. Uneori ceva la fel de simplu ca a lua o cină romantică devine o odisee când ai copii.

La serviciu veți dori să mergeți singur, fără să explicați nimănui mișcările. Vei avea o anumită rebeliune, deși nu vei uita să fii disciplinat.

A fi liniștit vă va ajuta să vă recuperați după cele mai recente probleme de sănătate. Alimentele bogate în fibre vă vor îmbunătăți tranzitul intestinal, includeți câteva în meniu.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Ultimele schimbări din viața ta te vor lăsa oarecum supărat. Fața ta va fi rece cu cei dragi și vei avea nevoie de timp pentru a asimila tot ceea ce este nou în jurul tău. 

La locul de muncă, șeful tău va avea o doză bună de narcisism și se va dedica explicării lucrurilor pe care le știi deja. Mai bine nu-l întrerupeți și dați din cap până nu pleacă. Va trebui să purtați o conversație serioasă cu partenerul dvs. despre bugetul familiei.

Dacă sunteți un Gemeni care suferă de probleme reumatice, astăzi veți observa o mare îmbunătățire.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Sunteți foarte metodic în problemele inimii și, din acest motiv, veți face tot ce vă stă în putință pentru ca circumstanțele casei dvs. să fie cele mai bune. Vei ști să iei decizii bune, foarte gânditoare, când vine vorba de sentimente.

În chestiuni profesionale, va trebui să fii mai atent. Analizează situația înainte de a începe un nou proiect, mai ales dacă se află într-o zonă în care ai puțină pregătire.

Vei descoperi că oamenii foarte apropiați au probleme de sănătate asemănătoare celor de care suferi și asta îți va rupe sentimentul de singurătate.

Leu (23 iulie - 23 august)

Dacă lași să pătrundă în casă starea de spirit proastă generată de problemele tale de muncă, vei avea și mai multe supărări. Învață să-ți controlezi emoțiile, pentru că dacă nu, vei plăti pentru asta împreună cu partenerul. Va fi o zi dificilă pentru tine, dacă lucrezi înconjurat de tehnologie.

Unele computere și alte tehnologii nu vor mai funcționa corect, întârziind foarte mult munca. 

Planetele avertizează că vei suferi o scădere a energiei. Te vei simți epuizat și foarte obosit în această sâmbătă.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Egoismul tău poate provoca unele altercații în casa ta, așa că va trebui să înveți să-l controlezi. Fecioara singură va merge prea repede prin viață și puțini vor putea merge în ritmul său. În căsătorii, vor vorbi în profunzime despre legăturile de familie.

Profitați la maximum de timpul dvs. la serviciu, nu vă lăsați jos și vă dezvoltați profesional cât de mult puteți. Îți vei îmbunătăți cadrul de acțiune și vei face unele ajustări în economia ta.

Ai multă forță, dar dacă nu știi cum să o folosești, este de puțin folos. Ultimele tale sacrificii vor da roade în cele din urmă.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nativii din semn care se află într-o relație au ajuns la echilibru. Cei singuri, pe de altă parte, sunt încă hotărâți să idealizeze partenerul perfect. Până când nu își schimbă atitudinea, nu vor facilita o relație de dragoste.

Pe de altă parte, la locul de muncă, vor trebui să depună eforturi pentru a se adapta. Între timp, lucrătorii care desfășoară activități independente vor avea mult noroc, deoarece obțin rezultate excelente.

În sănătate, totul indică faptul că există recuperare fizică. Trebuie doar să-și reducă nivelul de anxietate.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Deși este dificil să identifici unele probleme pe planul tău astral pentru a le îmbunătăți atunci când totul este destul de stabil, pe planul tău emoțional ai devenit calm. Bucură-te complet de sexualitatea și iubirea ta. Universul indică faptul că este momentul perfect pentru acesta.

De asemenea, la locul de muncă indică faptul că nu trebuie să alergi prea mult. Calea este făcută pas cu pas, iar învățarea dvs. va fi lentă.

În cele din urmă, rămâi stabil în raport cu sănătatea. Va trebui doar să mențineți probleme de rutină, cum ar fi apă potabilă, mâncare bună.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător vor fi foarte norocoși. Sunt în cea mai bună relație pe care au avut-o până acum. Dacă sunt singuri, au și noroc, vor întâlni pe cineva. Această persoană va fi cea perfectă pentru ei.

În ceea ce privește munca, mediul de lucru va fi plăcut. La nivelul aspirațiilor de carieră, în curând vor ajunge la poziția dorită.

În sănătate, vor fi destul de buni. Nu va fi nimic care să vă facă să vă faceți griji. Pur și simplu trebuie să continue să aibă grijă de ei înșiși fără a uita partea lor emoțională. Gândurile tale necesită, de asemenea, atenția ta.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești foarte îndrăgostit de partenerul tău, dar nu știi de ce te afectează atât de mult comentariile pe care le fac alte persoane față de tine. Înțelegeți că aceste opinii nu sunt importante, deoarece odată cu trecerea orelor sunt uitate.

De asemenea, la locul de muncă trebuie să te stresezi, să elimini slujbele care nu îți corespund și să faci, strict, pentru ce ai fost angajat. Atunci faci ceva greșit și vina e pe tine ...

În cele din urmă, în ceea ce privește sănătatea, aveți nevoie de o conversație lungă cu un prieten. Este momentul definitoriu, Capricorn.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Cei care sunt într-un cuplu vor putea clarifica situațiile care erau confuze. Acest lucru va da un nou aer relației, consolidând legătura și armonizând modul de relaționare. Cei singuri vor avea noroc, este foarte probabil să întâlnească pe cineva care le place.

În ceea ce privește locul de muncă, se vor descurca foarte bine. Ziua va fi foarte productivă și vor atinge obiectivele planificate. Vor fi și vești bune din punct de vedere economic.

În cele din urmă, în sănătate, există diferite afecțiuni care ar putea apărea. Unele din cauza unei diete proaste, altele din cauza stresului.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Îți vei manipula pretendenții după bunul plac. Vrei să ai o listă lungă de admiratori și îndrăgostiți. Puterea ta de seducție va fi de neegalat datorită energiilor lui Venus. Veți ajunge să spargeți mai mult de o inimă.

Cei care s-au străduit să se antreneze pentru a obține un loc de muncă bun vor primi vești bune. Un contact de la universitate vă va apela pentru a vă oferi un loc de muncă care se potrivește studiilor dvs. Vine o călătorie de afaceri neașteptată, ești gata, Pești?

Nu lăsați tratamentele pe care medicul dumneavoastră le-a prescris pentru remedii naturale. În schimb, combinați ambele.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel