Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop 14 ianuarie. Conjuncția care ne oferă PUTERE: „E un moment bun de a schimba ceva în relație“
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu prezintă horoscopul pentru ziua de joi, 14 ianuarie 2021, explicând ce evenimente astrale deosebite ne influențează viața în această perioadă
Luna Nouă le activează Fecioarelor sectorul bucuriei

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul zilei de astăzi, 14 ianuarie. Două evenimente astrale majore se petrec astăzi: O conjuncție între Soare și Pluto și un trigon între Venus în Capricorn și Uranus în Taur. Iată ce schimbări aduc acestea.

„Această zi de 14 ianuarie este la o zi după o Lună nouă în Capricorn. Oare ce intenții ți-ai pus ieri, la ce te-ai gândit ce i-ai dorit? E o Lună nouă foarte bună pentru a ne pune obiective profesionale și a ne transforma planurile pe care le-am avut la final de 2020 - început de 2021.

Avem această conjuncție între Soare și Pluto care ne oferă putere. Câteodată și puțin tiranism, Această conjuncție ne oferă un soclu pe care ne așezam și suntem siguri pe el.

Momentul bun de a schimba ceva în relație

 

Și mai avem trigon Venus - Uranus. Venus în Capricorn și Uranus în Taur. De obicei când avem un asa trigon e un moment bun de a schimba ceva în relație. Cu acest trigon am face bine să aducem un suflu nou în orice relație pe care o avem, relație amoroasă. Dar acest suflu nou nu vine doar cu un mesaj, cu o vorba, poate veni și cu ceva de genul: ți-am cumpărat ceva nou, ți-am gătit ceva.

Dacă vreți să vă impresionați partenerul, luați ceva astăzi. Nu ceva extraordinar, dar ceva concret. O să vedeți că vă oferiți vouă o zi plăcută, un aer nou“, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel