Horoscop 12 - 18 iulie 2021. O zodie este ghinionista săptămânii. Previziuni pentru toți nativii
Autor: Loredana Iriciuc pe 11 iul 2021, 11:38 | Lifestyle

Horoscop 12 - 18 iulie 2021. O zodie este ghinionista săptămânii. Previziuni pentru toți nativii

Horoscopul săptămânal din 12 până în 18 iulie 2021. Predicția completă despre sănătate, bani și dragoste în funcție de zodia ta.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Rutina și ordinea vă vor marca relațiile amoroase. Asta înseamnă că va trebui să fii cel care promovează situații speciale, care rup rutina. Berbecul singur poate întâlni oameni foarte arătoși, dar care mai târziu nu vor avea o conversație atât de interesantă pe cât te-ai așteptat.

La locul de muncă va trebui să fii mult mai atent; îți vor analiza mult mișcările și vor exista momente destul de incomode. Articolele considerate obiecte de colecție vă pot ajuta să câștigați bani în plus.

Veți fi destul de leneși și veți evita cu orice preț să mergeți la sală (deși în propria casă puteți face și mișcare).

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Persoana singură știe foarte bine care este obiectul iubirii sale, chiar dacă încearcă să o ascundă. Deci, suficient de a pierde timpul cu mesaje cu dublă semnificație și spune-i persoanei ce simți, cât de mult îți place. Totul va fi bine în căsătorii (atâta timp cât gelozia este stocată în sertarul inferior al dormitorului).

Va trebui să aveți de-a face cu colegii care vă fac să vă supărați, care vă fură viața de parcă ar fi vampiri energetici. Diplomația va fi cel mai bun instrument pentru a le face față.

Aveți o sănătate foarte bună și vă va evidenția capacitatea de dezvoltare spirituală.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Vei fi invidia celorlalte semne ale Zodiacului când vine vorba de iubire. În această săptămână veți primi mai multe surprize de la persoana iubită. Cineva pe care îl cunoașteți va fi foarte gelos pe voi pentru asta și vă va trimite energia lor negativă.

Gemeni, este o săptămână perfectă pentru a crea noi legături fructuoase în ceea ce privește contactele profesionale. Dar rețineți că, dacă sunteți prea mândru în discuții, interlocutorul dvs. își va da seama că vorbiți doar din interes.

Veți reveni la unele dintre obiectivele dvs. în așteptare legate de sănătatea fizică pe care vi le-ați stabilit la începutul acestui 2021.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ești plin de emoții și sentimente și, din această cauză, veștile proaste ale celor dragi te vor afecta foarte mult. Sprijină-ți partenerul dacă dă dovadă de o atitudine taciturnă, are nevoie doar ca tu să fii acolo. Ca o persoană, ia în considerare a doua întâlnire cu acea persoană pe care ai întâlnit-o deja, chiar dacă întâlnirea nu a avut succes.

La locul de muncă, veți prefera responsabilitățile individuale în locul celor de grup și veți lăsa pe fiecare să învețe din greșelile sale.

Vei fi bine fizic și vei simți un interes foarte puternic pentru sporturile pe care nu le-ai practicat niciodată.

Leu (23 iulie - 23 august)

Veți dori să ștergeți toate îndoielile care pot exista în relația dvs. cu partenerul. Vei paria pe sinceritate pentru a avea o legătură de dragoste autentică. Dacă sunteți singur, veți acorda prioritate nevoilor dvs. față de oricine altcineva.

Dacă sunteți un Leu care este șomer de multe luni (chiar ani), săptămâna aceasta veți găsi un loc de muncă. Este o perioadă favorabilă pentru care ți se permite să lucrezi câteva ore în plus și să buzunezi bani în plus.

Exercițiul fizic care va funcționa cel mai bine pentru dvs. este la plimbare. 

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

În dragoste vrei ceva mai mult decât ceea ce ai, deși ți-ar fi greu să definești exact ceea ce cauți. Nici măcar nu te înțelegi uneori. Când ai îndoieli sentimentale, vorbește cu prietenii tăi.

Încercați să vă deconectați de la munca dvs. odată ce obligațiile dvs. s-au încheiat, nu vă irosiți energia plângându-vă de cât de dificilă este sau cât de complicate sunt relațiile cu colegii.

Vrei să mergi la sală, deși ai prefera să faci fotografii sau să vorbești cu prietenii decât să îți transpiri cămașa.

 

Horoscop 12 - 18 iulie 2021

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta nativii Balanței nu vor avea mult noroc în dragoste. Cei care sunt într-o relație ar putea avea probleme pentru că nu vorbesc despre lucruri. Temerile lor îi împing să evite conversațiile importante. Între timp, cei singuri au prea multe concepții preconcepute. Acest lucru îi ține doar departe de potențialele relații romantice.

La locul de muncă, ar face bine să se prețuiască. Deși fac unele greșeli, acesta nu este un motiv pentru care să accepte orice tip de acțiune împotriva ta.

În sănătate, stresul la locul de muncă le va îngreuna somnul.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

În termeni generali, veți avea o săptămână destul de liniștită în ceea ce privește munca și sănătatea. Cu toate acestea, apariția unei persoane din trecutul partenerului tău va elimina toate bazele relației tale. Cu o conversație, totul este fix, totul revine în același mod.

La locul de muncă vei avea un moment de revelație în care vei realiza cât de mult lucrezi și cât de puțin ești recunoscut.

În cele din urmă, aveți grijă la începutul săptămânii, deoarece veți avea dureri în gât și tensiune musculară.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta va fi marcată de o viață socială intensă. Acest lucru va duce la întâlniri romantice pentru cei singuri. Va fi, de asemenea, un cadru bun pentru cei care sunt într-un cuplu, care vor profita de momentele de agrement pentru a se conecta mai bine cu persoana iubită.

La locul de muncă vor fi zile dificile. Cu toate acestea, mulți vor primi o promoție care le va permite să recupereze datoriile.

În ceea ce privește sănătatea, multe dintre problemele pe care le veți avea se vor datora stresului. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Luni, 12 iulie, te simți foarte puternic, cu multă vitalitate și destul de aprins emoțional. Acest lucru se datorează apropierii semnului vostru de Lună, sursă de lumină și misticism.

În primul rând, la locul de muncă vor încerca să vă învinovățească pentru furtul sau pierderea unui document important. Trebuie să fii pregătit să te aperi, astfel încât nimeni să nu te mai calce.

În sănătate nu vei primi nicio sperietură și, emoțional, nu va fi cea mai bună zi a ta. Nu te răsfăța cu nesiguranțele tale, Capricorn.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Dacă vrei să fii fericit în relația ta de dragoste, trebuie să fii mai consecvent. Propriile tale contradicții sunt ceea ce te separă de persoana pe care o iubești. Pe de altă parte, cei singuri vor afișa o putere extraordinară de seducție. Influențele astrale te vor ajuta să fii mai curajos atunci când vine vorba de a-ți arăta sentimentele.

La locul de muncă, devine necesar să schimbi lucrurile. Aceste lucruri se pot întâmpla prin dobândirea unui nou punct de vedere sau pot duce la o schimbare de carieră.

În sănătate, vei suferi de mult de stres.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Planeta transformării, Pluto, te va ajuta să-ți schimbi imaginea despre tine în bine. Vei începe din nou să ai încredere în ceilalți și vei lăsa ca noile tale legături să curgă în mod natural.

Veți avea o gândire perfectă dacă munca dvs. se bazează pe calcule numerice. Dacă sunteți șomer, mergeți la conferințe și târguri pentru a crea noi legături profesionale care vă pot fi de folos.

Problemele proprii și taxa emoțională pe care o aveți din problemele familiale, ar putea provoca un atac de anxietate.

 

Lifestyle Vezi toate articolele
Crossuri parteneri